sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tarina päivässä/muoti

Minä en ole koskaan oikein ollut muodissa. Kun olen tälläinen enemmän hiirulainen, ei silloin räväytetä.En voisi kuvitella itseäni asussa, joka keräisi katseita erikoisuudellaan. Miksihän ajattelen, että muoti on erikoisen näköistä?
 Aikaisemmin ei kyllä ollut varakaan olla muodinmukainen. Olen tykännyt ajattomasta muodista, jota voi käyttää pitkään ja ottaa aina tarvittaessa esille. No, tavallaan sitä on kuitenkin ollut muodikas, mutta ei pintamuodissa mukana.
Sitä olen kritisoinut ainakin omassa mielessäni, että muoti on useimmiten tarkoitettu hoikille,pitkille ja kauniille. Tämmöiset pullukat, toisesta päästä lyhyeksi jääneet hiirulaiset saavat tyytyä vähemmän muodikkaisiin vaatteisiin. (ei asia ehki ihan näin ole, oikeasti)
Kaikki kannattaisi pitää tallessa, sillä muutaman kymmenen vuoden kuluttua taas olisi muodissa mukana.Itse olen kyllä kantanut omiani kirpparille ja tuonut toisia tilalle. tasapainon vuoksi ihan vaan.
Ostin ensimmäiset farkkuni joskus 4kymppisenä, eikä ne olleet levikset.Minulla oli jossakin vaiheessa kausi, etten pitänyt pitkiä housuja ollenkaan. Eikä minulla ole verkkareita vieläkään.T-paitoja on, mutta ei mainospaitoja.En tässäkään ole kotimuodinmukainen. Voihan ihmettä!

2 kommenttia:

 1. Hyvä tarina ! Muotia ei mielestäni muisteta ollenkaan tehdä meitä ihan oikeasti aikuisia naisia varten. Muoti koskettaa ja muodikkaita vaatteita voi mielestäni pitääkin vain hyväkroppaiset parikymppiset. Siis niitä muotojahiveleviä nahkanmyötäisiä pikkupaituleita, minishortseja, takavaon vilauttavia matalia housuja yms. Eihän niitä nyt tämän ikäinen enää, vaan mitä niiden tilalle muodikasta meille on olemassa, PÖH, ei paljon mittään.

  VastaaPoista
 2. Olen joskus tv:ssä onnistunut näkemään, esimerkiksi jossain haastattelussa, aika pullean, ei enää nuoren naisen ja ajatellut, että tuosta voisi ottaa mallia. Ei sananmukaisesti,vaan suuntaa antavasti.
  Kyllä sen siis jotenkin huomaa, kun joku on laittautunut - ei ylen määrin vaan jonkin verran. Siinä ei ole ollut pintamuotia vaan jotain nättiä.
  Sukulaisrouva matkustaa mieluusti valtameren taakse matkoillaan ja sanoo, että siellä on vaikka kuinka paljon, vaikka kuinka isoja kokoja näyttäviä vaatteita, kuulemma fiksuja. Mutta se on siellä. Voisivat liikkeet vaivautua tuomaan niitä Suomen (pulleille) hiirulaisille. Hämmästyisivät menekkiä.
  Hoikat ja nuoret sisäänostajat vartioivat iäkkäämpien ja kookkaampien pukeutumisen säädyllisyyttä! Pysykööt ruodussa koska ovat tuon näköisiä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!