keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

EMM #28

Tämä kortti on koottu jälleen eri lehdistä. Pohja on kuin Hailuodon hiekkasärkiltä, ovet ovat Herättäjäjuhlien tunnuksesta. Haapajärven kirkon ovet raollaan. Kukat ja perhonen jostain muusta lehtisestä.Ajattelin ensin ihan toisenlaista korttia, mutta tuommoinen siitä kuitenkin tuli.


Ovet kesään auki VARATTU KIRSTILLE

6 kommenttia:

 1. Todella kiva idea ja kaunis tulos!
  Ihan kovasti tykkään!
  Onko se liikaa, jos voisin vaihtaa taas?!
  Ajattelin juuri eilen illalla, että haluaisin tehdä sinulle uuden kortin. Kissakorttini oli niin pelkistetty. Minulle jäi siitä vähän tyytymätön olo.

  VastaaPoista
 2. Kirsti, kyllä voit vaihtaa! Tee sellainen, kuin ajatuksissasi on. Kissakortti oli hyvä, ei se mitään kaipaa lisää, kun on kissa.

  VastaaPoista
 3. Hahhah! Hyvä! Olet tutustunut oikeasti kissoihin!
  Kiitos Maca että vaihdat!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas kesäkortti.Katoin tuolla Funchiksen blogissa että oot käyny mustikassa ja siivoojaa peräänkuulutit. Mun mustikat putsaa pölynimuri, olen jo vuosia sitten Anttilan postimyynnistä ostanu sellasen härpäkkeen joka liitetään pölynimuriin ja siihen sitten vaan kaadan mustikat ja imuri imee sisuksiinsa roskat ja härpäkkeestä tulee ulos puhtaat marjat. Eikä ollu kallis. Mustikoitten poimiminen (poimurillakin) on tarpeeks työlästä mut jos viel joutusin siivoomaankin ne iin mitään ei tulis

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!