torstai 5. joulukuuta 2013

Ostoksia ym.

Kävin tänään Tiimarissa. Siellä myytiin kaikki - 50%. Tuntui vähän ikävältä olla kahmimassa tavaroita, kun kauppa on konkurssissa. Tosin olen kyllä tehnyt oman osuuteni sen ylläpitämiseksi.Paljon ostin kaikenlaista, ja rahaa meni, vaikka alennus olikin 50 %.

tässä vain pienimmät. Ostin sellaista, mitä en ole hennonut ostaa ennen, kuten kullanvärisen leimasintyynyn ja ison leiman.
Mistähän nyt hankitaan tarvikkeet?

Sain tänään palkintoni Koukussa kortteihin haasteesta. Luulin jo, että ovat unohtaneet koko jutun.


Kiitos Dekorette!

Sitten olen vielä leiponut. Ajattelin, että en ota päiväunia, vaan leivon. No leivoin sämpylöitä, mustikkapiirakan ja sienipiirakan. Mutta sitten rupesin katsomaan Matlockia ja heräsin, kun se oli jo loppunut.


Piirakoista ei ole kuvia, mutta hyvältä maistui ainakin mustikkapiirakka, sienipiirakkaa ei ole vielä maistettu.
Vielä lähdetään kuoroharjoituksiin ja sitten rauhoitutaan Itsenäisyyspäivän viettoon.
3 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Itse ostin leimasintyynyt, kun sai täällä 2 yhden hinnalla.

    VastaaPoista
  2. Mahtavia juttuja ostit, mutta nuo sämpylät ovat kaikkein ihanamman näköiset...näläkä!! Paiskaa tänne yksi..haen jo voipaketin ja kylymää maitua:)

    VastaaPoista
  3. Mullaki oli tänään leipomispäivä ensin töissä leivoin joulukorvapuusteja joiden täytteeksi tuli voisulaa,sokeria,luumuhilloo ja kookoshiutaleita. No kun yleensä laitan fariinisokerii ja kookoshiutaleit mut fariinisokeri oli loppu. ja kun luumuhilloo oli torttuja varten joita niitäkin leivoin. Tuli muuten ihanan joulusia puusteja. Ens viikolla laitan viel kaneliiki ni sit on kaiki joulun maut yhessä pullassa. Kotonakin piti sit viel joulutorttuja vääntää. Ei parane nyt sit vissii ruveta Matlokkii kattoon ettei käy nii ku sul.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!