tiistai 31. joulukuuta 2013

Allakasta tehtyjä

Yllytin Funchista keksimään uusia kujeita tulevalle vuodelle ja hän heitti haasteen jo tälle vuodelle. Siis tuhota allakka. Minulla oli vain yksi seinäallakka ja siinä kovin vetisiä aiheita. Vattenfallin mainosallakka. Tein kolme korttia.


Jäämalja


Taitaa tulla talvi


Lippupuu

********
Siis viimeinen päivä. En aio avata M-studiota, jossa käydään läpi kuluneen vuoden tapahtumia. Yksiselitteisesti mennyt on mennyttä. Menikö hyvin vai huonosti, sekä että.
Uuteen astutaan pystypäin luottaen Jumalan apuun ja siunaukseen. Parhaamme tehdään ja se riittää.


ILOA, RAKKAUTTA JA RAUHAA JOKAISEN ELÄMÄÄN VUODELLE 2014!6 kommenttia:

 1. Kiitos osallistumisestasi ja kortit ovat oikein muhevia. Lokkikortti kääntää ajatukset ihanasti jo kevään tuloon ja lippupuu-kortti on niin kansallisromanttinen. Olen muuten samaa mieltä, että mennyttä on turha aina vuodenvaihteessa kerrata, en tykkää niistä ohjelmista ja lehtijutuista minäkään. Hyvää vuodenvaihdetta !

  VastaaPoista
 2. Tuo ylimmäinen on kyllä ehdottomasti upein, inspiroivin ja maukkain kuva! siinä on jotain taiteellista, jotain keväistä ja jotain.. jotain!
  Kauniin kesäisiä kaikki!

  VastaaPoista
 3. Vaikka tuolla sivulauseessa jo uutta vuotta toivotin, laitetaas toivotus vähän parempaan kuosiin: letkeitä lankoja, nopeita neuleita, sointuvia sävyjä ja myös itsellisiä iloja sinulle alkavalle vuodelle toivottelen. Menköön myös samalla toivotus korkealentoisesta kortteilusta ! :)

  VastaaPoista
 4. Osuipa käsiini sama Vattenfallin kalenteri, jolloin "heräsin". Piti oikein tulla uudemman kerran tsekkaamaan, miten olit hauskasti nuo korttisi siitä tehnyt. Aika taitavaa yhdistelyä. Enpä olisi nähnyt siinä kalenterissa yhtään korttia omin silmin yksinäni.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!