maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun toinen

En yleensä katsele illalla elokuvia, mutta eilen jäin kiinni elokuvaan "A day after Tomorrow"-kuvaan. Johtui ehkä näistä nykypäivien sääilmiöistä. Se tuntui jotenkin todelliselta, tai melkein mahdolliselta. Paitsi, ettei kukaan oikeasti olisi säilynyt hengissä. Meilläkin oli lyhytaikainen sähkökatkos illalla, melkein tuhat oli vailla sähköä kuitenkin pitempään.
Elokuva kesti puoli 12, eikä uni tietenkään tullut heti. Kun sitten olin justiin nukahtanut, alkoi Jade haukkua jotain. Vahtasi ikkunassa ja haukkui.Liekö kuullut jotain vai uniako sekin näki.Elokuvassa oli koira, joka haukkui ja Jade vastaili kiivaasti.
Nyt on kuitenkin aamu, kello 5.45. Kirkas tähtitaivas ja pakkasta 10.4. Avaan tämänaamuisen joulukalenterikortin, jonka on tehnyt Kainis.Kansi kokonaisuudessaan, tekijänä Sirpa Kukkonen


Sisäosa.

Hyvää alkavaa viikkoa!9 kommenttia:

 1. Kivoja runokortteja! Pakkasta meilläkin ja vähän lunta, hyvä tuuletusilma. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Entuudestaan tuttu elokuva, joten ymmärrän koukutuksen. ;) meilläkin leffoja katseltiin iltamyöhään, kun saatiin ilmaisvuokrauksia muutama kappale lahjaksi. Toipilaana ollessamme oikein sopiva hetki elokuville.

  VastaaPoista
 3. Hieno on kortti!!

  ...meikämumma ei jaksa elokuvia enää ehtoolla...kymmenen uutiset ja sitten maata:)

  Mukavaa viikonalkua.

  VastaaPoista
 4. Näitä joulukalenterikortteja on kiva näin sivustaseuraajanakin katsella ja ihailla. Tänä vuonna minä en jaksanut osallistua, kun oli vähän monimutkainen se korttirakenne kotilaiskan haasteessa. Muutenkin laiskottaa.

  VastaaPoista
 5. Tuohan on kiva, pitkulainen kortti.

  VastaaPoista
 6. Nää runot on kyl ihmeesti osunu oikeille ihmisille, arpakaupalla.
  Mahtava runo SINULLE

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!