keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 11.päivä

Kolmas huonosti nukuttu yö. Vähän rassaa. Yritin yöllä tehdä korttejakin, mutta ei syntynyt ei. Täytynee laittaa tavarat pois ja siivota pöytä ja huone joulukuntoon. Toisaalta en vielä uskalla, itseni tuntien kuitenkin kaivan kaikki esille pian. Puolentoista viikon päästä on pakko siivota huone, että siellä pystyy nukkumaan. Ensimmäiset jouluvieraat ovat silloin tulossa. Vai voisiko minullekin tulla korttiväsymys? Eli pitäisi tehdä jotain muutakin välillä. Katsotaan.

Tämänaamuinen kortti on Kainiksen tekemä.Runo on hyvä kuvaus lapsuuden koulutiestä.
Kiitos Kainis!

7 kommenttia:

 1. Meilläkään ei viime yönä nukuttu, kattolumet tuli rytinällä alas. Minua ainakin vaivaa korttiväsymys silloin tällöin, sitten on vain tehtävä jotain muuta :) Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti ja runo.

  ...nyt sitten pitkät ja makoisat päikkärit.

  Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 3. Upee kortti ja runo myös.
  Viel ois mahdollisuus ilmottautuu joulukuun "roskis" vaihtoon eli tilata multa pieni askartelusetti joulun välipäiviks niin saa omat askartelumatskut olla piilossa jätä vain sakset ja liima johonkin saatuville

  VastaaPoista
 4. Älä nyt kehtaa väsähtää...ainakaan pitkäksi aikaa. Sanoo jo väsähtänyt. Mistähän tuo Kotilaiska lataa tuota virtaa kuin duracell-pupu ?! On tätä kalenteria vaan kiva meidän muidenkin ihastella.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!