lauantai 14. joulukuuta 2013

Kohtahan on joulu!

Nyt kuulkaa pukkaa stressiä! Minulla on ollut tilauksessa dropsin lankoja myssyä ja lapasia varten koko kuukauden, eikä kuulu mitään. Rupesin kyselemään tällä viikolla, missä langat luuraa, niin tilaukseni löytyi roskapostista. Lupasivat laittaa langat valmiiksi ja laskun s-postiin. Vielä ei ole kuulunut mitään! Tyttären tytär pyysi jouluksi mummia tekemään lapaset ja myssyn ja nyt ei kyllä onnistu jouluksi, kun pitäisi vielä lähettää Turkuun.
Lähetyksen joulumyyjäiset on vielä ensi viikolla ja miesten sukista on pula. Aloitin eilen ja sainkin toisen jo tehtyä.Enhän minä yksin ole vastuussa myyjäisistä, mutta työntekijät ovat sairaana ja minä vapaaehtoisena olen nyt vähän niinkuin vetovastuussa. Leipoakin pitää ensi viikolla. Pitääkö siivotakin?
Nyt on pakko istua ja antaa kiireen mennä. Onneksi tänään pääsee syömään jouluateriaa valmiiseen pöytään. Toinen tällä viikolla. Maanantaina sydänkerhon puuro ja soppa(teen ne itse) ja sunnuntaina vielä seurakunnan tarjoama puuro ja konsertti. Onneksi on välissä vielä kauneimmat joululaulut.

Tämänaamuinen kortti kalenteriin tulee Kainikselta.Runot ovat oikein puhuttelevia . Kiitos Kainis!

1 kommentti:

  1. Oi hurja. Ei ihme että on stressiä.
    Voisitko tosiaan nyt hellittää!
    Pidä itsestäsi hyvää huolta!
    Jostain luin nyt hiljattain, että jossain päin annetaan lahjoja loppiaisena, koska juuri tietäjät antoivat lahjoja. Mielestäni hyvä perustelu. Aikuisille se kelpaa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!