maanantai 31. joulukuuta 2012

Tämän vuoden saldo

Otsake on kyllä vähän harhaan johtava.En ala nyt koko vuotta käymään läpi, vaan totean seuraavalla kuvalla, että käsityö saldo jäi pieneksi. Joudun nyt tekemään vain tälläisiä pienimuotoisia töitä. Ideoita etsiskelenkin blogeista. Kortteilua kyllä tulen harrastamaan. Langanpää on vain tällä hetkellä hakusessa, mutta uskon sen löytyvän.

 
Kyseessä on brikettipatalappu. Luonnossa värit ovat paremmat. Näitä voi tehdä langanlopuista, tarvitaan kolme eri väriä ja virkkuukoukku. Lankojen ei tarvitse olla ihan samaa vahvuuttakaan. Ohjeen löysin http://silmukanjuoksuja.blogspot.fi/
Nyt voin vähän tuhota langanloppuja, mutta muutakin tarvitaan kuin patalappuja. Onko ideoita? Siis pienimuotoista, koska isoja en uskalla tehdä, ainakaan vielä.
 
 

3 kommenttia:

  1. Kivoja patalappuja !
    Oikein hyvää pian alkavaa vuotta 2013 Sinulle !

    VastaaPoista
  2. Tittidii!
    tulin vaan soittamaan fanfaareja sivullesi ja toivottamaan sekä onnea että uuden vuoden iloja!
    Nimittäin arvonta päättyi ja Inspis-kaupan valinnanvaraisen korun voitit sinä! White angela saapuu luoksesi ilahduttamaan sinua seuraavan postireissuni jälkeen... Ja siis tarkoitus on käydä tällä viikolla postikeikka.

    VastaaPoista
  3. Nättejähän nuo pannulappusi ovat. Minulla oli se käsitys, että olet oikea käsityöihminen isoinekin neuleinesi. Mutta kerrankos sitä jokin vaiva voi tulla käsiin vaikka.... Vai olenkohan ihan hakoteillä. Mutta pieniä ovat ainakin isoäidin neliöt ja niihinkin voi käyttää langanloppuja ja niistä voi sitten kursia kasaan melkein mitä vain, vaikka liivin, peiton, hamosen nuorelle tytölle, tossut.... Oikein mukavaa uutta vuotta pamahtelevine ensi öineen.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!