sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukuun toinen

Ensimmäisenä adventtina sytytämme yhden kynttilän.

 
"Nyt sytytämme kynttilän" VAPAA

 
Tämä kortti on Kotilaiskan haasteeseen tehty Vilimarikalta saadusta kirjekuori kakkosen sisällöstä. Kuvaajan taitoja sopii jälleen epäillä, sen verran huono kuva on.

9 kommenttia:

 1. Montakohan kertaa olen sanonut tässäkin blogissa, etteivät näppärät ja osaavat sormet ole koskaan yksin!Unohdin sytyttää ekan kynttilän...lapsenlapset päivän kylässä, niin illalla melkoisen poikkipuhki saunan jälkeen. Niin vai päästiin taas joulukuuhun. Joku on laittanut ajalle siivet selkään...aika on alkanut muistuttaa näitä kauniita kortteja, joku taiteili sille siivet.

  VastaaPoista
 2. Hieno haaste tämä. Yritän jäljittää osallistujia, että pääsisin seuraamaan näitten kalenteritten etenemistä.
  Oma vaitoparini on Riina, Mökkihöperönpöperöistä. Silpputehtaalla julkaisen päivittäin Kotilaiskan kalenterihaasteen kortteja,jouluun asti.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti alkaa kalenteri täällä ja sehän on olennaista!Et ole tyytyväinen kuviisi. Mikäs kamerasi onkaan? En utele vain utelemisen ilosta vaan siksi, että saattaisin auttaa...=o)

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat:)
  Ihanaa ensinmäistä Adventtia sinulle!

  VastaaPoista
 5. kauniita kortteja tänäänkin!

  VastaaPoista
 6. Maca, Silpputehtaan sivulla ihan alareunassa oikealla se alimmainen Sisko, klikkaa siitä itsesi profiilisivulle (tai mikä nimi sillä mahtaakaan olla?) Siinä kuvan alapuolella on sähköpostiosoite sinisellä klikkaile siitä ja laita minulle oma osoitteesi niin laitan jonkun sanan valokuvista.

  VastaaPoista
 7. Just joo! Sille sivulle pääsee ihan suoraan klikkaamalla tästä kuvan vierestä Siskoa;o)

  VastaaPoista
 8. Niin sitä taas kynttilät syttyvät ja alkaa joulun odottelu. :)

  VastaaPoista
 9. Jännä kortti kalenteriin ja kaunis, lämpöinen kynttiläkortti

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!