keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukuun kahdestoista

12.12.2012. Erikoinen päivämäärä, ei voi ehkä sanoa, että ikimuistoinen, koska jokainen päivä on sellainen numeroista riippumatta.
Sen verran omaan elämään, että nukuin eilen pari pientä päikkäriä ja yöllä vielä 9 tuntia, kiitos maanantaina otetun unilääkkeen. Että tehokas on!
Ja Hanna-Helenalle kiitos kirjeestä, yritän pitää kirjekuoren avaamattomana jouluaattoon asti. Sinniähän se kysyy, mutta katsotaan.
Eilen pidin leipomispäivän, leivoin kakkuja seurakunnan lähetysmyyjäisiin, jatkan vielä tänään ja vähän huomennakin.
****
Mutta tämänpäiväinen haastekortti. Kotilaiskan haasteeseen tuli tälläinen sininen kortti, sydän on omani.(ei ihan omani)

 
Lisäsin haastekorttiin etualan kissa hiirineen ja vähän kimalletta alas, kun olin koonnut kortin oudosti.
Sydänkortille annoin ni,men"Kultaiset ajatukset" se on VAPAA
 
****
 
Meillä on satanut urakalla lunta männä yönä, miehen sanojen mukaan 10 cm, sinne hän lähti aamuaskareisiin(lumenluontiin).

4 kommenttia:

 1. sinä maca osasit sen:))) uusi hieno jouluinen kuva!!! Minä en ole etes ehtinyt kokeileen ja taitaapa jäädä!
  Kauniita korttejakin olet tehnyt! Täälläkin on tullut lunta ja tulee edelleen. Kiitos kommentistasi minulle, samoilla ajatuslinjoilla olemme:)

  VastaaPoista
 2. Söpöt on molemmat kortit, ihania pikkumökkeröitä ja vihreä sydän on tyylikäs, taitaa olla kiedottu kultalangoin. Ja jopas upean kuvan tökkäsit tuohon ylälaitaan. Iloitsen mukaantulostasi Aromiaan. Ja lunta lunta lunta vain, niin paljon lunta, kaikkialla lunta vaan, on onni unta - kesäunta. Aamulla tein pikaiset lumiauraukset kolalla isoihin kasoihin ja nyt olin niitä töiden jälkeen vielä tunnin setvimässä selvemmille vesille, tai siis aukeille. Nyt tuntuu posket kuumottavan ja on oikein ulkoillut olo.

  VastaaPoista
 3. Jouluisia kortteja tässä luukussa.
  Täälläkin oli tullut lunta jokunen sentti. Ainoa esiinkaivettava on tuo pihassa seisova kulkupeli. Puolisoni inhoaa lunta yli kaiken. Aina kun lähdemme kaksin liikkeelle minä putsaan auton. Naureskelin tänään, että mahtavat muut ukot katsoa, että on hyvin koulutettu tuo nainen. Tänään sain lisäkoulutusta. Kuski nousi paikaltaan ja kädestä pitäen näytti miten ilmastointiaukot puhdistetaan oikeaoppisesti.

  VastaaPoista
 4. Ihanan talvinen ja rauhallinen tunnelma maisemakortissa, sydän on aina paikallaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!