tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukuun neljäs

Paukkeeseen herättiin tänäkin aamuna. Eilen selvisi, että muutaman kilometrin päässä räjäytellään jääpatoja. Pauketta on riittänyt pitkälle yöhön, liekö yölläkin räjäytelty, on tosin kuullut. Pari kesämökkiä on kastunut ja likellä on asuintalojakin.Kalankasvattamo selvesi ainakin eilen.
Kurjaa kaikille osapuolille, pakkasta oli yöllä -23 ja nyt aamullakin 20 pinnassa.

Mutta tämän päivän kortteihin. Kotilaiskan haasteeseen tein aamulla kortin, oma korttini oli jo valmiina, tehty lokakuussa.


Vasemmanpuoleinen on Vilimarikan kuoresta ja oikealla omista tarpeista tehty, sille annoin nimen "Lauluharjoitukset"VARATTU

5 kommenttia:

 1. No siinähän ne ovat, sievä ja söpö, ihan vierekkäin. Ai niin, teilläkös päin se räjäyteltävä hyydepato olikin. Hyyde on mulle uusi sana.

  VastaaPoista
 2. Liekkö sama pauke tännekin kuulunut? No ei sentäs. Viime yö meni kuunnellessa naapureiden askeleita käytävällä ja kovaäänistä keskustelua. ei sitten minkään sortin äänieristeitä ole tänne asennettu, niin kuuluu normaali puhekin selvästi seinien läpi. Saatikka kovempi melu tai yöllä, kun muuten on hiljaista.

  Kauniita korttejakin taas!

  VastaaPoista
 3. kauniita jouluisia kortteja kalenterissasi:)

  VastaaPoista
 4. Hei,varasin sinulle "Kissan leikin" Ja vaihtoon haluaisin tuon yllä olevan "Lauluharjoitukset".Mutta minulla ei taida olla osoitettasi,laitatko sen sähköpostiini: ullam2@gmail.com
  Terv.Ulriikka

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!