torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukuun kolmastoista

Täällä sitä taas riekutaan, kun uni loppui ennen yhtä. Kiitos avusta Tarja O ja Sirkkis, panin sinulle meilin. On hienoa, että blogikaverit auttavat, kun vain ilkeää kysyä. Tässä joutuu paljastamaan tyhmyytensä näissä asioissa, mutta se ei merkitse enää mitään tässä iässä. Paljon suurempiarvoinen asia on se, että löytyy ystäviä, jotka auttavat. Joten kiitos!
Tänään on Lucian päivä. Se ei ole tänne Savoon oikein kotiutunut, miten lie muualla Suomenmaassa.

Kortit kuitenkin on tehty. Vilimarikan tarvikkeista tein tuollaisen "Lucian", joka ilahduttaa ihmisiä musiikilla. Omani tein varta vasten Lucian päiväksi.

 
Vasemmalla Kotilaiskan haastekortti ja oikealla omani "Valontuoja" VAPAA
 
Iloa ja valoa päivääsi!

7 kommenttia:

 1. Samoin sinulle!
  Kauniit kortittässä luukussa. Tuosta valontuojasta tuli mieleen myös sellainen kynttiläsuojelija. Pitäisi enkeleitä olla siinäkin ja usein onkin. Eilen oli meillä. Laitoin tuikun sellaiseen enkeliaiheiseen tuikkukynttelikköön ja kuvasin sitä hyllykössä ja minä toope unohdin sen sinne palamaan. Onneksi ei palanut koko asunto!

  VastaaPoista
 2. kauniita ovat, etenkin tuo valontuoja! kaunis tunnelmallinen kortti! ja ihana sirkkis kun auttaa sinua! itsekkin huusin samanlailla apua tänään kun on niin vaikeita nämä jutut täällä! ei me maca ainoita tämän ikäisiä olla joille tietokone,yms. jutut ovat vaikeita vaan sinnillä me opetellaan,eikös vaan:))

  VastaaPoista
 3. Todella nättejä, niinkuin enkelit yleensä ovat !

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maca postistasi:) Joulukortti aivan ihana!!! käykö jos laitan ylläri kortin tulemaan vaihdosta?

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maca kun teit ihan kaksi Lucian päivä korttia aiheella, mulle Lucian päivä on aina ollut adventtiajan päivistä juhlavin ja ihanin kaiken sen valon ja kauneuden tähden jonka Lucianeito tuo tullessaan, olenks mää hiukan rantaruottalainen tän asian suhteen ja tänään en ole yhtään kertaa kuullut Lusia laulua enkä yhtään ainutta lucia kulkuetta tai edes neitoo :( niin ihana että teit edes nää kortit niin murusen saan tästäkin nauttia

  VastaaPoista
 6. Kyselit mistä olen löytänyt kuvia ?
  Yleensä jotain Venäläisiä tai muuten ulkolaisia sivuja.
  En ole kyllä niitä tallennellut muistiin, nappaan vaan kuvia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!