maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukuun kymmenes

Täällä yövalvojan paja jälleen! En tiedä, joko sisäinen kelloni on siirtynyt ihan vakavissaan tähän yövalvontaan. Totuus on kuitenkin, että nukkuisin mielelläni koko yön, 7-8 tuntia olisi mukava määrä. Mutta näillä mennään nyt.
Rupesin eilen katsomaan joulukorttejani ja kirjoittelemaan niitä. Huomasin, että kortteja pitääkin tehdä lisää ainakin 7 kpl. Kun olin ne tehnyt ja kaikki kirjoittanut, sulkenut kuoreen, totesin, että valokuvaus unohtui. Harmillista ainakin itselleni. Olisi ollut mukava nähdä tulevana vuonna, mitä on tehnyt aiemmin.

Mutta tämänaamuinen Kotilaiskan haastekortti, ja omani.


Vähän vaalea on tuo vasemman puoleinen, joka on haastekuva.Yhä vielä otan huonoja kuvia, kun en keskity asiaan. Oikeanpuoleinen on nimeltään yksinkertaisesti "Joulupuu". VAPAA

******

Lähdemme tänään Matkukseen uuteen ostoskeskukseen, joka on täynnä ihmekauppoja.Tiettyjä ajatuksia on, mutta illalla nähdään, mitä on mukaan tarttunut.

HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE! EI STRESSATA JOULUA!

9 kommenttia:

 1. Minulla on ihan sama juttu, nyt pari kuukautta enkä osaa nukkua kuin 6 tuntia !!

  Kauniita kimaltavia kortteja !
  Mukavaa viikkoa sinullekin :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja! Ja kun tuo kuvausjuttu muhii niin jotain siitä voi kehittyä vielä=o)
  Vaaleus ei ole mikään haitta tuossa kortissa. Se on hieno juuri noin.
  Hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle! Yritän tosissani olla stressaamatta, mutta jostain se saattaa se stressi hiipiä kumminkin. Nytkin tuo joulukorttien deatline on pikkasen liian lähellä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä maca täytyy sanoa, että loihdit yön tunteina tosiaankin kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Kauniit kortit teit taas. Harmillista, ettet saa nukuttua yöllä kunnolla. :( Onhan niitä keinoja tietysti, mutta luulen, että olet jo kaikkia perinteisiä keinoja kokeillutkin, joten en ala vanhempaa neuvomaan. :)
  Niin tosiaan, Matkushan se. Nyt vasta hokasin! :O no, siellä saa aikaa menemään enemmän, kuin laki sallii. Ja kantamuksia peräkärryyn asti, jos rahat riittää.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä tosi ahkera, kortteja syntyy yötä päivää! Ja muutakin, ja loistotyötä kaikki! Toivottavasti unet palaavat. Joskus kun pää on ideoita täynnä, minäkin nukun huonosti, semmosta se vaan on. Stressillä on taipumus iskeä, vaikka kuinka yrittää olla stressaamatta.

  VastaaPoista
 6. Upeita! Itse en ole vielä matkukseen uskaltautunut, kuulemma aika kovat ruuhkat siellä :D

  VastaaPoista
 7. Viehättävää kimallusta molemmissa, upeet kortit

  VastaaPoista
 8. Tykkään erityisesti noista sun vaaleapohjaisista korteistasi. Ovat sellaisia puhtaan jouluisia.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!