perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukuun seitsemäs

Huomenta! Taas se yö, jolloin herättiin ennen neljää. No, tämähän on hyvä aika päivittää blogia.Saa rauhassa taistella kuvan siirron kanssa. Ei se nimittäin vieläkään oikein kunnolla suju. Ja kone on nopeampi kuin sormeni.
Mutta Kotilaiskan haastekortti on valmiina ja oma korttini myös. Minun vaihtokaverinani on Vilimarika ja hänellä on hyviä tarvikkeita tehdä kortti.


Vasemmalla puolella Vilimarikan tarpeista tehty kortti.Oikealla omista,jonka olen nimennyt "Pikkujoulut" VAPAA

Pöydälläni on melkoinen sekasotku ja niinpä löysin sieltä jo muutama päivä sitten Kotilaiskalta tulleet kortit.Kiitos Kotilaiska näistä hurmaavista enkelikorteista!

*******

Palataan vielä eiliseen itsenäisyyspäivään. Keskiviikon Savon Sanomissa oli Tyrnimarjakiisselin ohje.Olin toissa vuonna saanut tyrnimarjamehua tuttavalta, enkä oikein ollut tiennyt, mitä siitä tehdä. Nyt hain purkin pakkasesta ja tein kiisselin. Ja se oli HYVÄÄ!

TYRNIMARJAKIISSELI

1,5 dl sakeaa tyrnimarjamehua
3,5 dl vettä
7 rkl sokeria
2,5 rkl perunajauhoja

Kaikki ainekset kattilaan, kuumennetaan sekoittaen koko ajan kunnes kiehahtaa. Tarjottaessa voi päälle laittaa kermavaahtoa.

Illalla oli vähän ällö olo, koska oli syöty imelää liian kanssa, mutta lenkillä olo parani kummasti.
***
Kuka oli juhlien kaunein, sitä on vaikea sanoa, paljon oli kaunottaria, mutta kyllä presidentin puoliso oli suloinen.


6 kommenttia:

 1. Kaunista! Onpas herkullisen näköistä kiisseliä. Minullekin on tyninmarja mehua jääkaapissa, teenkin kiisseliä ohjeellasi siitä, kiitos:))

  VastaaPoista
 2. Hyvä luukku! Mainiot jouluiset kortit. Kiisseli niin herkullisen näköistä, että tekisi mieli iskeä lusikalla näyttöruutuun!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ohjeesta! Tuota kiisseliä pitää tehdä joku päivä. Namskis.

  VastaaPoista
 4. oikein kauniit kortit joulukalenterissasi! ja sama tunne tuli kiisselin nähtyäni kuin siskolla:)) Tosi hienoja kortteja olet kotilaiskaltakin saanut!

  VastaaPoista
 5. Hurmaavia kortteja olet väsännyt yön tummina hetkinä ja voi kun rupes tekemään mieli kiisseliä, mulla ei oo tyrniä mutta karpaloita löytyy vaik lampaat söis

  VastaaPoista
 6. Tein jo yhden tyrninmarjakiisselin ohjeellasi, mutta tulin vielä hakemaan tästä ohjeen niin teen jouluksikin, kun mehua on vielä tilkka. Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!