tiistai 11. joulukuuta 2012

Mistä ja miten?

Hyvät ystävät, kertokaapa, mistä ja miten saa netistä kuvia. Ajattelin laittaa etusivulle jonkun jouluisen kuvan, mutta taidot puuttuvat. Voiko joku auttaa?

6 kommenttia:

 1. Ota vaikka Googlen avulla joku kuva netistä. Lataat sen omiin kuviisi ja sitten menet blogisi kohtaan "Ulkoasu". Sieltä "Ylätunniste" ja sitten vain lataat kuvan sieltä omista kuvistasi niin jouluinen kuva on blogisi etusivulla. Kannattaa laittaa ruksi kohtaan "Pienennä sopivaan kokoon" vai mitä siinä nyt sanotaankaan. Jos tarvit lisäneuvoja niin: nannaliina@wippies.com

  VastaaPoista
 2. eikö olekkin maca mukavaa kun löytyy nuin ystävällisiä ihmisiä, että neuvovat meitä:) minä olen miettinyt ihan samaa:)))

  VastaaPoista
 3. Ja sitten kun saisimme me kaikki tietämättömät tietää, kuinka se blogipohjakin vaihdetaan, kun itse en osaa kuin ne "pari" valmista laittaa, kun taas monilla muilla on vaikka ja mitä ihanuuksia taustana. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä, Maca kun kysymyksen esitit ja vielä parempi kun Nanna neuvoi. Otin neuvosta vaarin minäkin ja nyt siellä torottaa kuva mullakin.

  VastaaPoista
 5. Sorry kun tulen tähän vielä sössimään...;)
  Hienoa Maca että onnistui,hienolta näyttää!
  Blogipohjan vaihdosta on selkeät askel askeleelta ohjeet täällä suomeksi:

  http://pihlajanmarjanopas.blogspot.fi/

  Saattaa näyttää sekavalta mutta kun menee rauhassa ajan kanssa kohta kohdalta niin onnistuu kyllä. Aikani minä sen kanssa tappelin mutta kyllä sitten onnistui. Ja kerran kun menee tuon kanssa läpi niin seuraavaksi saa pohjan vaihettua ihan helpolla Gadget kohdassa kun liittää uuden koodin laatikkoon,se sitten vaihtaakin sen ihan itse:) T:Bloggerin tukihlö,Nanna ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos nanna ohjeistasi!! minäkin jopa osain kuvan vaihtaa isojen sekoilujen jälkeen:))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!