tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukuun yhdestoista

Nyt on niin, että olen nukkunut viime yönä 9 tuntia yhden pysähdyksen taktiikalla.(vessareissu) Otin illalla elokuvan jälkeen unitabl., joka ei isojen kipujen aikana auttanut mitään. Mutta nytpä auttoi. Heräsin klo 8 ja vei ehkä noin tunnin, että selvisin kunnolla päivään. Eli, ei unilääkkeet mikään lopullinen ratkaisu ole. Joskus voi ottaa.
Eiliseen vielä. Kävimme siis Matkuksen kauppakeskuksessa. Kahdessa kerroksessa paljon liikkeitä ja Ikea erikseen.Käveltyjä kilometrejä en tiedä, aikaa meni kuitenkin 6 tuntia.Tulos oli laihahko, en esim. löytänyt itselleni kunnollista talvitakkia.
Tulin siihen tulokseen, että kauppakeskus on suunnattu pitkälti (ainakin vaatekaupat) nuorille, hoikille, muotitietoisille bilettäjille.
useat liikkeet olivat selvästi ulkomaalaisia, ruotsalaisia ilmeisesti. Liikkeiden  melkein poikkeuksetta vierasmaalaisia. Ikeassa kuulutukset myös ruotsiksi. Olisi vallan luullut, että olemme ulkomailla, eikä keskellä savoa.
No, Tiimarissa tuli poikettua ja kirjakaupassa.
Se kauppakeskus on nähty, eikä tarvitse ihan heti käydä.Ihmisiä ei ollut hirveästi, kun oli maanantai. Viikonloppuna ei välttämättä pääse edes parkkipaikalle tungoksen takia.

*******

Mutta Kotilaiskan haasteeseen palatakseni.


Vasemman puoleinen on omani,oikealla Vilimarikan antamista tarvikkeista tehty.

******

Laitan vielä Sumatiketopela:n haasteen kortin, aiheena tee yhdestä paperista. Minua innosti heti haaste ja tämä on tehty lahjapaperista. Pohjassa paperi nurinpäin, kukat ja rusetti rypistetty. kortin reunoilla luomiväriä.


6 kommenttia:

 1. Kiitos, kun vastasit haasteeseen, kivan rusettikortin olet saanut aikaiseksi. Tätä yhden paperin tekniikkaa täytyy kokeilla vielä uudemmankin kerran.

  VastaaPoista
 2. Kauniin kortin teit. Kiva haaste minustakin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja kaikki ja minustakin tuo ainon haaste on mielenkiintoinen, toivottavasti ehdin tekemään jotakin!

  VastaaPoista
 4. Kauniit jouluiset kalenterikortit, omastasi vihreästä tykkään erityisesti. Olen käynyt aiemmatkin korttisi ihailemassa, aina en vaan jaksa kirjoitella, laiska. Yhden paperin kortti on aika jännä, minäkin olen sellaista vähän kypsytellyt, vaan en vielä valmis. Ja kyllä, olen samaa mieltä, että Ikanon kauppakeskuksen vaatepuodeista pääosa on nuorisolle suunnattuja, kuin myös urheiluliikkeet ja kenkäkaupat, joita oli jonkinmoinen tukku. Kaunishan se on ja mukava käveleskellä, mutta eipä sieltä meille mammoille paljoa löydy. Uskaltaisinko todeta ihan, että jonniinverran enemmän keskittyy humpuukiin?

  VastaaPoista
 5. Hiukan olen kade kun sulla on aikaa mut ihan vaan pikkasen, kauniita kortteja kaikki

  VastaaPoista
 6. Upea tuo yhdestä paperista tekemäsi kortti

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!