torstai 20. joulukuuta 2012

servettikokeilu

Kokeilin lupaamaani servettisiirtoa kelmun avulla. Leikkasin servetistä halutun palan ja otin 2 kerrosta pois.(vaikeaa)servetin huokoiselle paperille(lasten piirustuspaperia), sen päälle kelmun ja toisen paperin päälle. Silitin paperin päältä (2 pykälää lämpöä) vähän aikaa. Kuva siirtyi päällimmäiseen paperiin peilikuvana. Ohjeessa sitä ei tehty näin, vaan laitettiin kortti alimmaiseksi, mutta minä en saanut yhtään kertaa kuvaa siirtymään korttiin. En tiedä, mikä meni vikaan ja siksikin olisin halunnut nähdä videon uudelleen, mutta en sitä löydä.
Voihan kuvan nyt laittaa korttiin, se on ainakin siisti ilman ryppyä. Taitajat osaavat varmaan kehitellä tuosta hyvän tava.


Enkeliservetti on jotenkin laimean värinen. Kuvissa on vielä ylimääräinen kelmu leikkaamatta.
Jospa tästä olisi jotain hyötyä.

********

Laitan vielä samaan postaukseen kuvat saamistasi korteista.

 
Ylhäällä vasemmalla Kotilaiskalta saatu kortti, hieno toteutus!, sitten Ulriikalta saamani kissakortit ja alhaalla  Tarja O:n tekemät ikonikortit. Kaikki aivan ihastuttavia! Kiitos!
 
*****
 
Pakkasta enää -18,6 ja lunta sataa.!

3 kommenttia:

  1. Kiitos opastuksesta! Aion kokeilla jossain vaiheessa.
    Ihastuttavia ikonikortteja.
    Hrrr--onpa teillä kylmä! Meillä vaan -8.5 astetta, tänään ei ole lunta tullut - onneksi, sitä on jo vaikka myyntiin asti....

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsit ja kauniita kortteja olet kotilaiskalta ja ulriikalta saanut! jännä tuo servetti juttu! jääkö se tuo kelmu siihen kiinni?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!