torstai 1. elokuuta 2013

Tarina päivässä/märehtiä

Luulenpa, että naiset osaavat märehtimisen melkein yhtä hyvin kuin lehmät. Vatvotaan ja vatvotaan samaa asiaa ja varsinkin suuttuneena palataan aina samaan.Vanhoja ei kertakaikkiaan kannattaisi kaivella, siis samoja asioita.Joka vanhoja muistaa, sitä tikulla silmään.  Monet ovat märehtineet suhteensa / avioliittonsa ihan puhki. Toisaalta, jos toinen ei suostu keskustelemaan, märehtiminen voi olla houkuttelevaa. Tultiin taas suhdeasioihin. Elämä olisi helppoa, jollei olisi toisia ihmisiä. Mutta mitä olisi elämä ilman muita?
Jäin kuitenkin miettimään, mitä märehtiminen tarkoittaa eläimillä.Ihmisten pitäisi ottaa oppia eläimistä märehtimisessäkin.Ei liian kauan. Menee maku.

3 kommenttia:

 1. Minusta märehtiminen on uudelleen saman asian syömistä ja märinä on itkua

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoitus.
  Märehtiminen on ikävää, ihmisillä. Hieno sana reflektointi pitää sisällään positiivisen vireen.
  Toivon syvästi, että oppisin huomaamaan milloin ajatukseni jumiutuvat märehtimään ja että pystyisin pysäyttämään ja kääntämään ne monipuolisemmaksi reflektoinniksi.

  VastaaPoista
 3. Toisaaltaan kaikki asiat eivät heti ole käsiteltyja, vaan tarvitsee aikaa ja toistoa puida ongelmaa. Mutta kohtuus kaikessa, liiallinen "märehtiminen" on kaikille osapuolille ikävää. Siihen lienee jokainen joskus syyllistynyt.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!