sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tarina päivässä/

Tervehdys kuin tuulahdus!
 Viikonloppu on ollut jälleen hyvin eloisa. Ei voi puhua puolikkaasta elämästä, niin paljon on kaikenlaista tapahtunut.Olimme eilen kesken kaiken muun kuuntelemassa virolaista "nimikkokuoroamme" Tai oikeastaan nimikko kohteemme yhdistettyä kuoroa. Virolaiset ovat kyllä fantastisia musiikki-ihmisiä. Todellisia valopilkkuja olivat nuoret viulistit, jotka olivat todella taiturimaisia. Paras hetki oli kuitenkin, kun nuori mies soitti Kimalaisen lennon. Wau!
Tänään olin pitkästä aikaa suntiona. Piti oikein miettiä, mitä kaikkea oli muistettava. Suntion tehtävä ei nimittäin ole pelkästään virsien taululle laittoa, vaan se sisältää paljon muutakin ja paljon ennen kuin pappi ja lukkari saapuvat paikalle. Joskus on tuntunut kuin olisi kulkukissa kuutamolla. Usein suntio huomataan vasta sitten, kun joku on pielessä.
Tämä tarina on vähän erilainen kuin muut. Olen nimittäin käyttänyt kaikkia niitä aiheita, jotka ovat jääneet käyttämättä. Ei millään aika riitä tai ei yksinkertaisesti ole inspiraatiota kirjoittaa annetusta aiheesta. Aiheethan on saatu täältä .
Iloista alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Hieno kirjoitus!
    Lukija pääsi mukaan moneen hyvään tapahtumaan viikonloppusi aikana. Oikeaa elämän rikkautta!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!