torstai 1. elokuuta 2013

Elokuu

Vettä satelee ja elokuu on alkanut. Olisi pitänyt olla marjapuskissa, vaan ei viitsi kastella itseään. Pyykitkin huuhtoutuu hyvin narulla. Ajattelin antaa olla narulla viikonloppuun, kun on luvattu parempaa keliä.
Tein Leilalla deco-sivun aamuyöllä ja viimeistelin aamulla. Laitan postiin, kunhan kerkiän.
Ostin kirpparilta Lieksasta kesämekon ja toivon tietenkin, että vielä olisi kesää jäljellä Mamban sanoin. Lieksa oli muuten erinomaisen positiivinen paikka. Siellä oli meneillään vaskiviikko. Emme kuitenkaan käyneet kuuntelemassa, kun aikaa oli niukasti. Lomareissullakin eläkeläisen aika on tiukilla!!! Paikallisessa leipomo/konditoriossa kävimme kuitenkin ostamassa karjalanpiirakoita ja leipää. Matkoilla ollessa ostamme usein paikallista leipää, se kun maistuu aina erilaiselle kuin kotipuolessa.
Lieksan kaupunki oli paljon isompi kuin ajattelin ja siisti ja avara. Karhuja näkyi paljon. Siis puisia. Kävimme myös laskemassa Ruunaankosket ja siinä olikin kesän extrime minulle! Hieno kokemus, kyllä kannatti. Eikä pelottanut yhtään, vaan nautin ! Neitikoski räpsäytti ainakin saavillisen vettä päälle, mutta ilma oli kaunis ja aurinko lämmitti.
Kävimme myös Eva Ryynäsen ateljeessa ja Paateron kirkossa. Mykistävä kokemus tämäkin. Tässä vaiheessa minulta loppui kamerasta virtanen ja kuvat jäi ottamatta. Täälläkin kannattaa ehdottomasti käydä. Huikean hieno kokemus! Harmi vain, että tie sinne on huonossa kunnossa.
Sain tänä aamuna postissa Tiinun korttitarvikelähetyksen. Näyttääpä olevan joulukortin vuoro. Hienoa, joulu se tulee kuitenkin tänäkin vuonna.
ps. kävin keräämässä yhden pensaan (mustia) tyhjäksi ja heti perään rupesi satamaan maahan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!