torstai 20. kesäkuuta 2013

Tarina päivässä/vitsi

Voihan vitsi! Kyllä nyt on vitsit vähissä.Minä en ole mikään vitsin kertoja. En muista juttua alkua pitemmälle ja vitsi menee siinä kohti pilalla, kun pitää keskeyttää ja miettiä, miten se nyt menikään. Eiku niinhän se oli, ääh, tuotanoin...aloitan alusta. Vitsi on jo oikeastaan siinä, miten sen kertoo , siis huonosti. Mutta se ei naurata, ainakaan esittäjää.
Tunnen kyllä muutaman hyvän kertojan. Muuan kuoronjohtaja aloittaa melkein aina harjoitukset jollakin vitsillä. Jos ei alussa, niin jossakin vaiheessa kuitenkin. Joskus ne on ihan vähän arveluttavia, mutta yleensä ei. Taidon hän on perinyt isältään, josta ei ulospäin uskoisi, on vähän kuivakkaan oloinen mies.
Joskus tulee laukaisseeksi sattuvan sanan tai pari, joita voidaan pitää vitseinä. Sitä jää itsekin ihmettelemään, että minäkö tuon sanoin. Lohkaisinko noin mojovasti?
Nyt vitsit ovat kyllä vähissä. En aio kertoa yhtikäs mitään.

3 kommenttia:

 1. Vitseistä viis, kun on juhannus tuloillaan :)
  Joten hyvää lämmintä juhannusaikaa sinulle !
  Oliskos juhannuksena parin sanomalehtikortin paikka ? Minulla on jo yksi puolivalmis, mutta puuttuu jotain oleellista, vaan en tiedä mitä. Tulehan kimppaan !

  VastaaPoista
 2. Totta taaskin turiset. Nämä sinun päivän postaukset tulee luettua, vaikken aina kommentoisikaan. Tiedä se. :)
  En itsekkään mikään vitsien ulkoalukija ole, mutta pystyn heittämään naama pokkana jotain ihan naurettavaa ja kuulija vähän aikaa katsoo, että HÄH?! Sitten purskahtaa nauramaan, ett ok, se ei ollutkaan blondijuttuja. :D Sukuvika. Veljenikin "koettelee" samalla tavalla kuulijoitaan. No, hänen kohdallaan saa koko ajan olla varpaillaan, mutta minä en joka paikkaan ole vitsejä tunkemassa. Siispä kuitenkin se tilannekomiikka on se, mitä itse viljelen, enkä niinkään luettuja vitsejä. Mielelläni niitä luen ja kuuntelen kyllä. Ja juu, olen synnynnäinen naispuolinen Mr. Bean, joten nämä sankaritarinani, eli toilailuni, naurattavat niin itseäni kuin jälkipolveakin. Kuinka voikaan oikeasti yksi ihminen toopeilla niin paljon?! Mutta hyvä se vaan on, että naurattaa itsensä toilailut. Toiset kun suuttuvat, jos heille nauretaan, saatikka itse nauraisivat. Olen sitä mieltä, että jollet itsellesi voi nauraa ja suoda nauruja, älä naura toisillekkaan.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!