perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tarina päivässä/vitamiini

Ainoa asia, joka vitamiinista tulee juuri nyt mieleen, on laulu Eldankajärven jäältä. Siellähän syötettiin miehille "vitamiinipillereitä", että pärjäisivät paremmin ilman vaimoaan. Itse en ole paljon vitamiineja popsinut, koska uskon, että saan tarvittavat ruuasta, kun syön monipuolisesti.
Olen sitä mieltä, että vitamiineista puhutaan ihan turhan paljon. Tarkoitan siis apteekeista ostettavia pillereitä. Lääketeollisuuden luomia tarpeita.
Eihän tämäkään asia ihan näin yksinkertainen ole. On toki olemassa tauteja, jotka johtuvat vitamiinien puutteesta. Tulee mieleen B12 vitamiinin puute. Joskus olen itsekin pistänyt ainetta. Ja siitä muistui mieleen aika, jolloin olin sairaalassa töissä. (kauan kauan sitten) Sinne ruukasi tulla muuan laitapuolen kulkija kohentamaan säännöllisen epäsäännöllisesti kuntoaan. Hänelle pistettiin B vitamiinia.Hän oli muuten siisti mies. Joka aamu hän kävi kylvyssä ja nautti muutenkin hyvästä hoidosta.

1 kommentti:

  1. Todelta tuntuu lääketeollisuutta koskeva havaintosi/epäilysi. Olen telkkaria seuratessa useimpina iltoina törmännyt milloin tohtori Toloseen tai julkkisten mainostamaan tuotteeseen. Jaksan epäillä niiden vaikutuksia liki samalla vakavuudella kuin ryppyvoiteiden kaikkivoipaisuutta. Joskus takavuosina oli hiusvesi, joka palautti värin hiuksiin. Lähiomaiselle sitten näytin havainnollistaen mistä on kysymys. Tuote ei toimi jos ei käytä koko ajan. Saman tuloksen ja vielä paremmin sai hiusvärillä ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!