maanantai 20. lokakuuta 2014

Väännetty

Ajattelin aamulla, että kyllä yksi kortti pitää saada aikaiseksi ja niinpä väänsin TJK-haasteeseen tämän.

Syysiltojen iloksi, vapaa

Vettä satelee ja on vähän synkkää. Jotakin pitäisi keksiä virkistykseksi. Olen vaihtanut blogin pohjaa , mutta vielä ei ole mieleinen. Ongelma on tietenkin taas osaamattomuus. En osaa siirtää pohjaa muualta.
Jotakin muutakin voisi ajatella, mutta mitä, täytyy pähkäillä. Ehkä jotain sisältöön liittyvää.

Eläkeläisen loma on loppu. Toivon kaikille ILOISTA MIELTÄ HARMAUDESTA HUOLIMATTA!4 kommenttia:

 1. Juu, on keksittävä piristystä tähä harmautee. Kirja on luotettava apu.
  Siis tarkoitatko, että bloggerista vain osaat ladata pohjia? Ei se paljon eroa ladata muualta. Coodaus pitää kopioida ko pohjasta ja viedä gadgetteihin. Minulla olisi engl.kiel. ohjeita. Voisin lähettää linkin, jos haluat. Se on saman laista kaikilla palv.tarjoajilla.

  VastaaPoista
 2. Heh, miten sen tietää, kun eläkeläisen loma loppuu ? Kysynpähän vain tulevaisuuden varalta. Tuo hylätty puutarha pitäisi saada luettavaksi, kiinnostavalta vaikuttaa. Ja samat sanat sen edeltäjästä. Sun korttipohjat on saaneet ihan uuden suunnan, hienoja !

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut täällä jälleen paljon kauniita kortteja, jotka ovat minun harmauttani piristäneet paljon!
  Olen pannut merkille blogisi ulkoasun muutoksen. Tämä on väreiltään kaunis ja seesteinen, rauhallinen keskittyä blogisi sisältöön, ainakin minun mielestäni!

  VastaaPoista
 4. Hyvä aviomies ja hylätty puutarha, hyvä yhdistelmä. Siis ihan kiva olisi omistaa molemmat. Voisi alkaa hyvässä seurassa kunnostaa puutarhaa. Lukeminen ja kahvikuppi käyvät syksyn piristeeksi hyvinkin. Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!