Tein eilen illalla raskin, joka oli kyllä epämääräinen paksu sotku.Ajattelin, että ohjeessä on vikaa tai minä olin käyttänyt liian paljon jauhoja. Tämän juuren annettiin muhia seuraavaan aamuun ja sitten tein varsinaisen taikinan. Vaivasin taikinan käsin ja siinä kyllä rystyset punoittivat. Taikina nostatettiin, leivottiin kolmeksi patongiksi ja annettiin taas kohota. Sitten uuniin ja heitin vielä vähän vettä perään.
Ja avot!
Taitoin lämpimän leivän niinkuin Britannian paras leipomo-ohjelmassa tehtiin. Ja täytyy sanoa, että hyvältä tuoksui, näytti ja maistui.
Ei mikään kiireisen leipomus, mutta nyt ei ollut hoppu minullakaan.
Hienon näköinen tulos, kuin ranskalaisesta leipäpuodista (vaikken kyllä sellaisessa ole koskaan käynytkään :) ). Terapiaan varmaankin sait samalla osaksesi nyrkit taikinassa.
VastaaPoistaVarmaan todella maukas ja tuoksukin jo maukas
VastaaPoista