perjantai 31. tammikuuta 2014

Tammikuun viimeinen

Nyt tuntuu siltä, että jotain uutta pitäisi tehdä. Minulla taitaa olla jonkinmoinen kriisin poikanen menossa. Ei ihmissuhteissa, vaan täällä tekemisen puolella.Jotain uudistusta kaipaisin.
Vaihtaisin blogini ulkonäköä, mutta en onneton osaa. Jos joku haluaisi auttaa, otan avun kiitoksella vastaan.

Auringon myötä pääni kuhisee kaikenlaista. Teen ajatuksissani vaikka mitä. Blogeista on löytynyt ihastuttavia virkkausohjeita. Ompelutyöt odottaa. Teen Viltsun nukelle vaatekerran. Yksi puku on jo tehty, eli kyllä sekin pikkuhiljaa...
Läppärille pitäisi tehdä  suojus. Sukkia on kesken. Löysin suloisia vauvan tossuja netistä. Niitäkin voisi kokeilla.
Aivot työskentelevät melkein ylikierroksilla, mutta ideat eivät siirry toteutuksen asteelle. Varmaan on jokin piuha irronnut.


Tässä ennen joulua ostettu amaryllis. Ensimmäinen varsi teki muutaman kukan ja nyt odotamme, mitä tästä kehkeytyy. Hitaasti on nuppu kasvanut tuohon pisteeseen.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

3 kommenttia:

  1. Vai on päässä paljon vilinää ! Hienoa. Jokos olet virkannut sen muotimaton - esim. ontelokuteesta, joita saat edullisesti esim. : www.kudepuoti.fi verkkokaupasta ja kotiinkannettuina. Minulla kapeaa ontelokudetta jo odottamassa, jahka ehdin. Laitan sinulle myös viestiä blogin ulkonäön muuttamisesta.

    VastaaPoista
  2. onko laiha lohdutus,kun sanon että itse kustakin tuntuu joskus,jotta joku piuha on päässä irti tai ei ainakaan yhdistä kunnolla... kyllä se taas siitä kirkastuu,kuten jo päivätkin !

    VastaaPoista
  3. On vain hyvä jos vaikka vain mielessä on kaikenlaista puuhaa, kun ei ota niistä turhia paineita. Tekee sitten sen, minkä ehtii ja huvittaa;)
    Tuo amarylliksen (oletus) nuppu on pullea ja varmaan puhkeaa upea kukka. Itselleni kävi niin, että teki 70 cm(!) pitkän varren uuteen nuppuun valonpuutteessa ja sitten se kukka oli tosi upea. Olisin ottanut kuvan ja julkaissut, mutta en saanut sitä kokonaan mahtumaan kuvaan. Nyt on jo kuihtunut.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!