torstai 16. toukokuuta 2013

Harvakseltaan

Olen nyt selvästi saanut tarpeekseni silpputehtaan korttien teosta. Harvakseltaan näitä enää syntyy. Ei mennyt nyt ihan niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä.
Näin kesän kynnyksellä kaikilla muillakin taitaa olla muutakin tekemistä kuin kortteilla. Meillä on muutama mies pilketalkoissa lähetystyön merkeissä.Ihan hyvä juttu. Näin saadaan puita myyntiin ja rahat lähetystyölle tai on niitä annettu diakonian käyttöönkin.

16.5.2013/118

4 kommenttia:

 1. ajattelinkin että ison urakan otit, etten itse olisi kyllä moiseen pystynyt. Mutta toisaalta, jos jokapäiväisen kortin tekisikin niin, että sitten joskus teet kerralla viisi tai viikon satsin? Toisinaan sitten vedät lonkkaa tai oikeastaan nautit kesästä ulkona?
  Äh, askartelun tulee olla hauskaa ja mieltä piristävää, eikä pakkopullaa. Maailma ei kaadu siihen, jos atc-kortteja ei syntyisikään. Tärkeintä on SINÄ ja SINUN ilo! :)

  p.s. tahdon! Jätskitötteröisen. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen sitä mieltä, että blogi on harrastus ja askartelu on harrastus - muutakin elämää pitää olla. Ihanaa kesänodotusta.

  VastaaPoista
 3. Juups, nyt on sitten monilla (minullakin) tuo pihaharrastus, joka vie kaiken ajan ja enemmänkin. Sammalprojekti jatkunee koko kesän ja sitten toivon, ettei ainakaan viiteen vuoteen sama toistuisi. Ehtiiköhän rautaharavan varsi juurtua kesän aikana käsiini sen myötä! Mutta jopas ovelan kortin ja kysymyksen asetit, monimielinen. Siinä oikein kosiomies, vai puhemieskö lie, kun monilla hyvillä houkuttelee tahtomaan. Minä vastaan silti pienesti, että juups pelargonin tahdon.

  VastaaPoista
 4. Juu,,tämä pitää ottaa löysinrantein::::.eikä ressata.ihanaa kesän odotusta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!