maanantai 15. lokakuuta 2012

Uskomaton viikko

Täytyy vielä palata viime viikkoon, joka jatkuu näköjään vielä tällä viikollakin. Minua on "lahjottu" monin eri tavoin. Olen saanut uudet ulkoulukengät, uuden lepotuolin(josta maksoin kyllä puolet), ihanan paketin Tarja.O:lta, pullean kirjekuoren  Hanna Helenalta, lehtitilauslahjana veitsiä ja kaulakorun, suklaata ja maustekahvia koiran emännältä. Ja tänään tuli Vilimarikan kirjekuori kortteineen ja matskuineen. Voitin Leila-mumman haasteessa ja tyttäreltä tulee vielä paketti. Mitäs arvelette? Ensimmäisenä ajattelin itse, mitä tämä tarkoittaa? Tarjan paketin kun sain, ymmärsin uudella tavalla, mitä merkitsee, kun saa ihan ansiotta jotain. Ajatuksena hengellinen ulottuvuus ansiottomasta armosta.
Vai halusiko Jumala teidän kaikkien kautta antaa minulle iloa tähän ruumiilliseen kipuiluun?
Sydämestäni kuitenkin kiitän teitä kaikkia, jotka olette minua muistaneet ja yhtälailla teitä, jotka olette kommentoineet blogiani, tai käyneet vain katsomassa, mitä täältä löytyy.

3 kommenttia:

 1. Onpa Sinulla ollut uskomaton viikko! Onni on potkinut oikein urakalla! Varmasti olet sen ansainnut, joten nauti siitä! =)

  VastaaPoista
 2. :) Tiedän tunteen, kun elämä potkii ja sitten kaiken sen jälkeen saa jotain odottamatta ja "ansaitsematta".
  siinä herkemmältä tulee kyyneleet väkisinkin silmiin.
  Ja sekin, kun mietin, kuinka rahoittaa taas seuraavat lääkkeet, jotten tarvitsisi kokea kipuhel...ä ja yllätyksenä saankin tilauksen. Sellaset hetket ovat jotakin ihan uskomattoman upeita!
  Ei niitä voi ymmärtää, ellei ole kokenut vastaavaa.
  Nauti! Olet kyllä ilosi ansainnut.

  VastaaPoista
 3. voi että on mukava kuulla kuinka iloinen ja onnellinen olet siellä:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!