tiistai 30. lokakuuta 2012

Tarjalta saatua

Tarja O:lla oli tässä taannoin erikoinen haaste. Piti tehdä pari kahvikorttia ja laittaa mukaan kirjekuori palautusta varten. Kirjekuoreen ei Tarja laittanutkaan vain vaihtoparin kortteja vaan KAHVINPAPUJA. Mitä isompi palautuskuori, sen enempi papuja. Minä sain ihan mukavasti, keittiövaaka ei ole kunnossa, joten en osaa sanoa, paljonko papuja on. Mutta kahvit keitetään, kun on kahvimyllykin.

Vasemmanpuolseisen kortin on tehnytKotilaiska "Kahvia puutarhassa" ja toisen Tarja O "Parempiin suihin" Huom. kortissa ihana kissa!
Kiitos Kotilaiska ja Tarja! Tulkaa kahville, meillä on leivottukin tänään!

6 kommenttia:

 1. Kiitos Maca tekemästäsi kahvikortista, sain niistä toisen. Nimi on osuva ja kiva korttikin. Tuosta saatkin aika monet kahvit, voin jo kuulla kahvimyllysi ratinan.

  VastaaPoista
 2. Kahvipapuja! Ne on ihania. Päätin, että tänä vuonna laitan kynttiläastiaan kahvinpapuja (jos eivät maksa maltaita). Täällä ei mielestäni ole papuja mutta kaupungista sitten.

  VastaaPoista
 3. kiitos maca osallistumisestasi:) kauniita kortteja olit tehnyt!!

  VastaaPoista
 4. no hei taas maca! se on nyt tulossa sinulle se auto kirjan tuunaaminen:)onko sinulla enkulin osoitetta? kun sinun jälkeesi on sitten menossa enkulille! ilmoittele.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!