keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Postisesta grafiikkaa ja keijukokoelma

Funchis oli saanut eilisestä postisesta mukavan kortin ja niinpä minäkin katselin sitä uusin silmin. Aiheena oli grafiikka. Korttini pohja on revittyjä suikaleita muuhan sitten näkyykin. Tämä voi olla muutaman vuosikymmenen päästä suuri taideteos.


Oikea suunta


********
Kirjastosta ostin joskus ilmeisesti espanjalaisen käsityölehden poistoista. Sieltä löytyivät nämä keijukaiset, jotka olivat kanavatöitä. Pohjat ovat silpuista tehtyjä Siskon innoittamana.Keiju 1/4

Keiju 2/4

Keiju 3/4

Keiju 4/4

Keijut ovat vapaita vaihtoon.

MUKAVAA NAISTENPÄIVÄÄ! TOIVOTTAVASTI SAAMME KUKKIA!

7 kommenttia:

 1. Kauniita keijukaisia. Kiitos. Mukavaa päivää sinullekkin.

  VastaaPoista
 2. Hieno rytmikäs, taiteellinen postinen. Tykkään!
  Eikä kukaan voi keijuja vastustaa :-)

  Hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Pitääpäs itsekin uusin silmin postista silmäillä. Se edellinen korttisikin oli hieno. Ja nämä keijut ovat kertakaikkisen ihastuttavia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten sieviä ja suloisia nuo keijukortit ovatkin ! Ja suurta taidettahan se on tuo postisen korttisi, kyllä, ainakin se sai minut iloisesti hekottelemaan. Mikä siinä oikein on kun aina noissa postin jutuissa mun mielessäni asiat vääntyvät jotenkin hullunkurisiksi ajatuksiksi, että esim. puolinainen posti yms. Mutta hieno on taiteellinen tuotoksesi :) Seuraava Postinen tuli juuri ja epäilenpä, että on seuraavat kortit melkoisen pupuisia.

  VastaaPoista
 5. Ihana taidekortti. Keijut ovat suloisia.
  Kiitos mahtavista lintukorteista, sain ne jo eilen. Minulta lähtee postia sinulle piakkoin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!