torstai 9. maaliskuuta 2017

Rakas Päiväkirjani

Savolaiset muka lahja maailmalle. Pah! Eilen kyllästyin savolaisuuteen perusteellisesti. Jos kysyt jotain, saat vastauksen, jonka voit tulkita miten tahdot. Siis totta sekin, että vastuu siirtyy kuulijalle, kun savolainen puhuu.
Niinpä kesken kierroksen (kutomisen) suivaannuin niin, että lähdin keittiöön. Leivoin omenamuffinssia ja sienimuffinssia. Tein lihakeiton ja salaatin valmiiksi täksi päiväksi. Ja siivosin keittiön. Kun minä suivaannun, silloin alkaa tapahtua. Pitäisikö suuttua useammin, että saisi paljon aikaiseksi?

Parempi olla hiljaa


******

Laitanpa tähän vielä kuvan sukista, joita opettelin ja opettelin. Siis silmukoiden jäjittelyä. Kahdesti olin purkanut. Mutta minulla oli sellainen kutina, ettei tämä voi olla niin vaikeaa, etten sitä oppisi. Dropsin sivuilla oli sitten oikein video ja johan meni minullakin jakeluun. Tosin, kuten huomaatte, musta lankani ei ollut samaa kuin muut ja se näkyy. Sen takia en enää purkanut. Mutta Jaden näköinen koira ilmestyi sukkiin, jotka vien tänään saajalle.


Toiset sukat ovat pääsiäisen keltaiset Kuvassa oranssiset, mutta todellisuudessa keltaiset.. Näissä jännitin, riittääkö lanka, mutta justiin riitti. Hyvä niin. Ei tarvinnut ostaa uutta kerää.


7 kommenttia:

 1. Upea tuo kortti ! Hienoja sukkia.

  VastaaPoista
 2. Joskus näköjään kannattaa hermostua, kun noin paljon valmista tulee. Ja hienoa jälkeä on tullut. Sukkien saaja on varmasti iloinen.
  Tykkään kovasti kortista, vai onko se taulu?

  VastaaPoista
 3. Itse olen ollut monta päivää suivaantunut Tyksin toimintaan, mutta ei se silti saa minua tekemään yhtään normaalia enempää. Joskus aiemmin minäkin sain kiukun voimalla tehtyä vaikka mitä. Erityisesti siivottua :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti.Sukkia sulta tulee kuin lennosta,upeaa.Jade sukat sopis munkin lapsenlapselle.Kivaa torstaita.

  VastaaPoista
 5. Vau mikä kortti:) Suivaantuminen auttaa joskus saamaan asioita ja tekemisiä eteenpäin. Koira sukat ovat suloiset ja keltaiset niin keväiset.

  VastaaPoista
 6. Koetin kommentoida jo aamupäivällä, onnistumatta. Josko nyt. Kaunis on suivaantunut korttisi. Ai savolaisuusko, sehän on onni, ainakin täällä yksi sellainen savolais-onnellinen. Enpä tiennytkään, että päällekirjottaviin kuvioihin on olemassa ihan ohjeitakin, aina oppii. Sukkasi ovat nätit, molemmat. Varmasti koirulisukkien saaja on onnessaan.

  VastaaPoista
 7. Sukat ovat kauniit. Kivan värinen toi alempi, ja ylemmästä saa hyvin selvää kuvasta.
  Suivaantua voi aina joskus, kun tuli noin paljon tehtyä :) :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!