torstai 3. heinäkuuta 2014

Ehkä parempaan ollaan menossa

Vanhaa taivasta näkyy! Ehkäpä se tästä tosiaan kääntyy kesän puolelle. Talvi meni talvea odotellassa ja kesä sitä itseään odotellassa. Mutta nyt ei kuitenkaan sada! Kasvimaalla ei ole mikään oikein edistynyt. Mansikan raakileita olisi vaikka kuinka, mutta kun sitä lämpöä on puuttunut ja aurinkoa.
Näkö on näin aamuisin sumea, kun pitää laittaa voidetta silmään. Kävin siis silmälääkärissä viime perjantaina. Peruutuspaikka ja opiskelijalääkäri (erikoistuva) Tutki kyllä tarkkaan. Ensinnäkin taittovirhettä on tullut molempiin silmiin niin, että pitäisi hankkia uudet lasit. Sitä minä vähän ihmettelin, kun tammikuussa kävin edellisen kerran silmälääkärillä, ei uusiin laseihin ollut aihetta, eikä hän puhunut mitään taittovirheistä. Kaipa se voi tulla "äkkiä". Toisen silmän luomessa oli vähän tulehdusta, johon sitten sain voidetta ja tippoja. Ja kaikenkaikkiaan silmät olivat hyvin kuivat. Kostutustippoja minulla on, mutta enpä ole niitä aina muistanut laittaa. Nyt siis pitäisi muistaa monta kertaa päivässä. Eli ei onneksi mitään , mikä ei olisi hoidettavissa. Lähinnä pelkäsin silmänpohjien rappeuman muuttuneen kosteaksi tai paineen nousseen. Ei kuitenkaan, mikä on hyvä juttu. Äiti sanoikin aina, ettei häneltä tule perinnöksi muuta kuin huonot silmät ja vaivasenluut.

Minulla on nuorin lapsista käymässä. Hän on majoitettu askarteluhuoneeseeni, mutta illalla hän lähtee johonkin happeninkiin, niin pääsen tekemään muutaman haastekortin. Me lähdemme huomenna herättäjäjuhlille ja jatkoksi muutaman päivän kierrokselle etelä-Suomeen. Rauman seutu kiinnostaa. Katsotaan sitten, syntyykö siellä mitään näytettävää.

Olen fb:ssa katsellut ulkomaisia virkkaussivuja. Kerrassaan hurmaavia juttuja täynnä. Pieniä toteutettavia ja useissa ohjeitakin mukana. Pitäisi ruveta sellaisia tekemään, kun omia näytettäviä syntyy niin hitaasti. Nytkin on kolme työtä kesken, mutta kun ei tule valmista.

Tämmöistä tällä kertaa. Jospa illalla olisi kortteja näyttää.

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä noista silmien asioista, mutta voiko tulehdus vaikuttaa tarkastuksessa niin paljon, että sotkisi tulokset noin? toisaalta, kyllähän vikoja ja vaivoja nopeastikin tulee, jos on tullakseen. :(
    Oletko virkkausohjeita katsonut Pinterestistä? Sielläkin on vaikka ja mitä!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kivasta vaihtopostista. Se lukukortti oli tosi ihana, tunnelmallinen. Ja varsinainen vastauskortti vasta olikin mahtavan komia, just tuolta on joskus tuntunut ..... mennessä, tahtoisi vain verhoutua johonkin, vaikka sitten ikkunaverhoihin :) :) :) Kiitos ! Mun kortteja saat vielä odotella, on vasta synnytyspoltoissa.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!