maanantai 7. huhtikuuta 2014

Villakeijun haaste

Tämänkertaisessa Villakeijun haasteessa toivottiin värikkäitä kortteja. Omani on luonnossa värikkäämpi, kuvaus ei tee sille oikeutta.


Iloista alkavaa viikkoa!
*******
Mietin tässä, miten uudistaisi blogia, koska kortteja ei nyt oikein synny. Jotain tänne olisi mukava laittaa, koska aikaa täällä kuitenkin kuluu. Seuratessa teidän blogejanne. Käyn niitä katselemassa, vaikka en saa aikaiseksi kommentoida. Sorry!
Kysyin äsken labratulokset, jotka taannoin otettiin. Siis minussa ei verikokeiden mukaan ole mitään vaivaa, kunhan syön lääkkeet. Se on tietysti hieno juttu! Sydän voi hyvin. Vika onkin varmaan enemmän korvien välissä. Laiskuus, saamattomuus vaivaa. Se on kyllä perua loppuunpalamisesta ja siitä seurannesta masennuksesta. Vaikka kuntouduinkin melko pian lääkityksen ja terapian avulla, huomaan, ettei aloitekyky ole ennallaan. Ja ärsytyskynnys on joskus matalalla. Riippuen asioista.
Eilen kun tultiin pohjanmaalta, kävimme syömässä, tosin vain huoltoasemalla. Mutta en voi käsittää, kuinka tarjotaan niin mautonta, vetistä, mitäänsanomattoman makuista ruokaa ihmisille. Jotka kuitenkin maksavat ruuasta. Eivätkö kokit maista ruokaa? Luulisi sen verran olevan ammattiylpeyttä, ettei ilkiä tarjota huonoa ruokaa. Saahan sillä mahan täyteen, mutta toistamiseen samaan paikkaan ei mielellään mene.

Jossakin blogissa pitäjä kirjoittaa ilon aiheista sinä päivänä. Se on minusta hieno asia. Ja nyt minulla tulee rutinoita. Pitäisi kuitenkin pyrkiä näkemään positiivia asioita ja jakaa niitä.



2 kommenttia:

  1. Onhan sitä joskus purettavakin omia tunteita.Sehän on hienoa kun uskaltaa kirjoittaa niistä.Meillä on sateinen päivä mutta kesäkö tuo sitten tekee. Hyvää viikoa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Laiskuus, saamattomuus, aloitekyvyttömyys.. jaaha, mitähän olenkaan täältä KIVASTA blogista lukenut! Ahkeraa, monipuolista ja hienoa korttiaskartelua, vapaaehtoistöitä, leipomisia, käsitöitä, teatterimatkoja ym.ym.
    Olen ihaillut aktiivisuuttasi. Älä moiti itseäsi mistään, et ole sitä ansainnut!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!