sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Anu-Riikan haitarikirjan 8. viikko

Anu-Riikan haitarikirjan 8. viikon haaste oli vaikea. Kaikista hassuin asia. Vaikeaa vaikeaa. Tein kuitenkin vesivärikuvan itsestäni. Tässä viime vuoden puolella laihduin ihan silmissä. En uskonut omaa puntaria (kaksi eri puntaria), vaan kävin neuvolan puntarissa. samaa näytti. Paino tippui ½ kiloa viikossa ilman sen kummempia. No sen verran, että jätin napostelun pois.Paino tippui yhteensä 4 kiloa. Näin taas varpaanikin ihan kunnolla. Kymmenen enemmän ja vähemmän kauniita varpaita. Sitten tuli joulu ja talven odotus. Napostelu alkoi taas ja painio nousi ... melkein entisiin lukemiin. Ei minulla turhaan ole vanhojen laihduttajien klubi-korttia. Onhan tämä niin hassua että.

3 kommenttia:

 1. Hyvin maalattu kuva! On taito osata tuollainen piirtäminen/maalaaminen. Ja herkut on vaan niii-iiin hyviä :-).

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva! Olet taitava!

  Samankaltaisia kokemuksia on minullakin. Paino alkoi viime vuonna laskea ja laski 10 kiloa! En tiedä miksi, sillä napostelin herkkuja enemmän, kuin vaikkapa nyt. ei siis liikuntaa, ei paastoa tms. No, ei kaikelle ole selitystä ja olen hyvilläni, että vaatekoko pieneni kahdella. :) Lisää saisi lähteä.

  VastaaPoista
 3. Paino on kummallinen asia. Olen aina ollut pullukka, mutta mieheni sairastuessa ja kuoltua, paino putosi melkein 10kg ihan ilman mitään dieettiä. Tänä talvena on jokunen kilo hiipinyt takaisin. Pitäisi kai vahtia enemmän suupalojaan ja pullansyöntiä.
  Olet hyvä piirtämään, laita lisää kuvia näytille :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!