perjantai 11. huhtikuuta 2014

Nukkehaaste # 12

Oliskohan nyt se 12. haaste? Siis Funchiksen nukkehaasteeseen.Kortissani on vähän samaa, mitä Funchiksella. Nukke on. Mutta luovuuttahan sai käyttää. Kortti on tehty siivouksen välissä.

Pohjana on kuvaa virkatusta peitosta, nukke ja kukkia ja perhonenkin löytyy.



Jonkun blogissa oli pääsiäisaiheinen haaste. Löysin nämä materiaalit siivouksen yhteydessä. Aita, ruoho ja kukat ovat Irlannista, munat saatuja ja tausta omasta takaa. Tuli mieleen, että haaste olisi pitsiä ja puuteria haasteessa, mutta tässä ei oikein vintagea ole.

********
Tämän päivän ohjelmaan kuuluu pakollisena(eikä sekään ihan pakollista ole) kirkkokuoron harjoitukset illalla. Muuten mennään ihan vapaalla. Tupahommia kyllä olisi. Eilen illalla aurinko paistoi jo viistosti keittiöön ja HUI!!!! Kyllä valo paljastaa.

********
Mies oli eilen seurakunnan pilkesavotassa ja minä suuntasin vaateostoksille. Ostin uudet farkut, puseron, aluspuseron, takin ja huivin.HUI jälleen! Ihan epätavallista minulta, kun normaalisti kerään vaatteeni kirppikseltä.

ILOISTA PERJANTAIPÄIVÄÄ!

5 kommenttia:

  1. Molemmat kortit ovat ihania, värikkäitä!
    Iloista perjantaipäivää sinullekkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas mukaan tulostasi. Kortissasi on oikein kivasti täytetty ehdot, pinkkiä ja hempeyttä. Pitsi ja ruusut, mikäs sen ihanampi yhdistelmä. Suloinen on korttisi. Ja noista vaateostoksista: se on vaan ostettava silloin, kun mieluisaa kohdalle osuu. Mun kohdalle ainakaan ei ihan joka päivä tässä pikku-cityssä osu oikein mitään vaikka etsimällä etsin ja entiset meinaa jo päältä vanhuuttaan valahtaa. Kirkkaita säveliä harjoituksiisi !

    VastaaPoista
  3. Nukkekorttisi on ihastuttava ja luovuutta osoittava. Toisessa on kekseliäisyyttä ja kiva toteutus.
    Se kuuluu kevääseen, että vatevalikoimakin kasvaa auringon valon ja vehreyden lisääntymisen kera.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Nättejä kortteja, kuin akramellit! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Nukkekortti on hienosti taiteiltu. On tullut kaunis kokonaisuus!
    Aitakortti on myös upea! Kivasti kukat näyttävänä somisteena.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!