lauantai 12. huhtikuuta 2014

ostoksia ym.

Päätimme tänä aamuna lähteä käymään Kuopiossa. Mies lupasi ostaa uudet vuodevaatteet sänkyyn. Ostimme sitten uusia pyyhkeitäkin ja minä ostin pari hienoa koristetyynyä.

sopivat hyvin punaiselle sohvalle.

Tietenkin kävimme myös kirpparilla, josta ostin taas mukavia juttuja.Laitan vain yhden kuvan.


tämä kansio sisältää kirjepaperia ja kuoria. Olen heikkona tälläisiin k.auniisiin pakkauksiin. Ostan, vaikken tarvitsisi.
Ostin myös lapsille tarkoitetun leivontasetin(uuden), vauvalle kauneimmat kehtolaulut(kirja ja cd, uusi), ruukku, lyhty, josta en vielä tiedä, miten se aukaistaan, kirjan . En mitään päälle pantavaa, ei ostinhan minä  myssyn, sellaisen ohkaisen
Onneksi eilen imuroin, nyt en olisi jaksanutkaan. Selkä tykkää huonoa kävelemisestä.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!



5 kommenttia:

  1. Kauniiden kirjepaperisettien ostelu kirpparilta kuulostaa tutulta:)

    VastaaPoista
  2. Onpas kyllä kauniita asioita! Ihmekkös tuo, jos hulluna niihin on. :) Maailmaan tarvitaan enemmän kauniita asioita kuin pelkkää väritöntä ja ankeaa.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanat tyynyt, on niin nätit, ettei oikein sanotuksi saa ! Nyt sun täytyy kirjoittaa kirjeitä oikein urakalla, kun noin nättiä paperia kerran löysit. Oletan, että paperi kansiossa on yhtä nättiä kuin sen kuoret. PS. sun esimerkistäsi viikolta innostuneena, astelin minäkin eilen puserokauppaan ja koska mieluisia sattui löytymään (peräti 3 kpl) sekä uusi kaulahuivi, ostin ne kaikki. :) :)

    VastaaPoista
  4. Ai kun on kivat ostokset näissä kuvissa! En ole nähnyt missään tuollaisia.

    VastaaPoista
  5. Ihanat tyynyt! Ja kirppiksiltä tosiaan löytää mukavia juttuja :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!