perjantai 18. lokakuuta 2013

Tarina päivässä / oksa

Tämänpäivän aihe onkin eri mielenkiintoinen. Kerro tarina oksasta. Minun ei varmaan tarvitse kuvata kenellekään, miltä oksa näyttää. Kaikki ovat sellaiseen törmänneet.Joku ihan oikeasti, että on saanut mustan silmän. Oksa on siitä hyvä, että sen syyksi voi aina laittaa tälläisiä vahinkoja.
Oksakasoja on kuitenkin syytä varoa. Sain itse kasasta myyräkuumeen aikoinaan ja siitä olikin hauskuus kaukana. Ihan jouduin lasarettiin muutamaksi yöksi, käytävälle vain, mutta kuitenkin. Ja pissata piti astiaan, hoitajat mittailivat, paljonko pissaa tuli.Kaikkeen sitä joutuu vaivaisen risukasan takia.
Olisin nyt juuri ollut pieniä oksia vailla, mutta viime yönä tupsahti lunta pihan täydeltä. Kaikki on piilossa. Tarvitsen oksia yhteen hienoon ideaan. Täytyy odotella ensi viikkoon, on luvattu lämmintä jälleen.

3 kommenttia:

  1. Kyllä ne lumet sulaa.meilläkin eilen, mutta nyt yöllä tuli vähän lisää. Se ei ole kivaa kun pyörällä ajaessa oksat roikkuu sillä korkeudella että ripsahtavat naamaan.... aiiihhh :(

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit kommentoimassa, sain tutustua blogiisi, en ole ennen tainnut osua tänne. Vai oksaa olet vailla? Joskus osuu kyllä niin hieno oksa kohdalle, että tarvii ottaa mukaansa.

    VastaaPoista
  3. Täytyy seurata, mitä oksista suunnittelet :) Varasin sinulle ne kolme korttia. Ja mielelläni teen kortteja aiheen pohjalta, vaikka niin, että 2 kerrallaan? samasta aiheesta. Olisiko ensimmäinen aihe "soitin"?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!