tiistai 29. lokakuuta 2013

Sukkia

Kortin teko tökkii nyt ja pahasti. Tänäänkin yritin tehdä eri haasteisiin kortteja, mutta ei synny sovinnolla, joten jätin koko homman.
Sukkia olen kutonut koko ajan . Olen tehnyt vauvan sukkia yhteen keräykseen. Totesin, etten osaa niitäkään kunnolla, koska aina jää kantapään kohdalle löysiä silmukoita. Ja päätin, että taidan lopettaa sukkien teonkin. Jotain täytyy keksiä tilalle.

Tämän tyyppisiä sukkia olen tehnyt varmaan kahdeksat. 

Tässä sukat ihan omasta päästä. Ajattelin ensin tehdä sellaiset vetoketjusukat. Yhdessä lehdessä oli niiden ohje ja luulin ostaneeni lehden, vaan enpä nyt löytänyt sitä mistään. Tapani mukaan ajattelin, että kyllähän minä ne osaan tehdä ilman ohjettakin. (ja jos ohje olisi ollut, tuskin olisin sitä lukenut) Olin jo pitkällä, kun huomasin, ettei nyt tule kyllä vetoketjusukkia. Varren tein tasona, mutta teinkin reunoissa 2 o 2 n, kun olisi pitänyt tehdä 4 koko ajan oikein.Sitten tuumin, että teenpä nappisukat. Kun sain varret valmiiksi, huomasin, ettei reunassa olekaan napinläpiä.  Kun sain sukat valmiiksi, tuumattiin taas. Lopulta neuloin varren kiinni ja laitoin tuollaisen koristeen. Varmasti oma malli, saa kopsata ihan vapaasti!
Tälläistä tällä kertaa. Mikään ei suju kuin Strömsässä.


6 kommenttia:

 1. Ihastuttavaa rehellisyyttä. Jokaiselle tulee vastaan tilanteita joissa joutuu soveltamaan ja olettamaan. Tulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Tosin useinkaan muut eivät tiedä mihin on pyritty.
  Nuo pienten sukat näyttävät suloisilta.

  VastaaPoista
 2. Kivoja, suloisia sukkia olet kutonut :) Älä sitä jätä... vaikka taukoa kortteilussa pitäisitkin. Kun taas inspis iskee, niin olen odottamassa ATC_vaihtoihin sinua!

  VastaaPoista
 3. Voi kuule, sukat ovat tosi nättejä. Mä en osaa tehdä ollenkaan sukkia! Varsinkaan vauvalle! Jatka vaan hyvää työtäsi!

  VastaaPoista
 4. Suloisia vauvasukkia ja tuosta alemman mallista tykkään tosi paljon! Aina ei todellakaan suju tekeminen, minulla tökkii tällä hetkellä yksi helmivirkkaustyö, se lekottelee käsityökorissa ja odottaa parempia aikoja :) Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!