perjantai 20. syyskuuta 2013

Yllätystä ja sukkia

Sain tänä aamuna paksun kirjekuoren Kotilaiskalta. Yllätyspalkinto, mutta enpä nyt muista mistä. Kiitos kuitenkin antajalle! Kotilaiskalta ei ideat lopu!


MustaPekka kortit ja ohje, miten niistä saa hienoja rintarosseja yms. Voi ihmettä tuota Kotilaiskaa! Todella paljon kiitoksia tästä yllätyksestä, joka on hauska!!!

******
Kortteja en ole nyt muutamaan päivään väsännyt, kun nuorimmainen on valloittanut askarteluhuoneen.Mutta ei hätää, vien hänet tänään Jyväskylään. Odottamassa onkin useita haasteita ym.

*******
Reissussa ollessa kudoin automatkoilla muutamat sukat.

Alimmaiset ovat tekokuitua, joten ne ovat hyvät vaikka yösukkina. Turkoosit ovat 7-veljestä ja pienen pienet vauvasukat italialaista "Fortissima piccolino" sekoitetta. Lanka on ostettu Kuusamosta, jossa oli ohittamaton ostospaikka, pieni lankakauppa.


2 kommenttia:

  1. Oletkos muuten lukenut kirjat Kate Jakobs: Pieni lankakauppa ja sen pari jatko-osaa ? Tuli vaan mieleen ohittamattomasta ostospaikastasi. Kauniita sukkia.

    VastaaPoista
  2. Automatkoilla onkin mukavaa neuloa sukkia.Yritin tutkailla, ilaiset varret noissa seiskaveikan sukissa oikein ovat. Kertoisitko ohjeen!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!