lauantai 21. syyskuuta 2013

Palattu yötöihin

Nyt kun sain tyttären Jyväskylään autoperä täynnä tavaroita(odottivat ullakolla 4 vuotta), olen palannut normaaliin yöjärjestykseen. Nousin puolen yön aikaan kortteilemaan.
Olin saanut Funchikselta vähän salaperäisen haastekuoren. Se sisälsi kaikenlaista"roskaa", joista piti tehdä kortti.

Kokosin tälläisen kortin ja olen oikeastaan hyvin tyytyväinen siihen. Siinä on käytetty lehdistä leikattuja kuvia, teepussista leikattu tuo keltainen osio, päällä muovinpala, jossa valkoiset kiemurat ja vielä lankaa rusettina.
Mikä nimeksi? Kertokaapa te!

Kortti pitää linkittää osoitteeseen http://uusiokortitroskista.blogspot.fi.
Roskista kun puhutaan, puhutaan Kotilaiskasta.Tässä tapauksesta ei mikään huono asia, vaan ehdottomasti kunnianmaininnan arvoinen juttu!
Ojennan Kotilaiskalle nämä kukat kiitokseksi hienoista haasteista!


Kukat ovat maa-artisokan kukkia. Itse kasvi on kasvanut kaksimetriseksi, kukat oikein kauniita. Juurakat otetaan käyttöön vasta keväällä.


4 kommenttia:

 1. Ihanan kortin teitkin roskista ! Kiitos kun osallistuit roskillani. Unienvartija ihan ilmiselvästi on minun mielestäni kortin nimi. Siis tuo kissa on se vartija. Ei päästä unia karkaamaan taivaan tuuliin. Ja uskomatonta, miten hienot kukat onkin syötävällä kasvilla, en ole ennen nähnyt. PS. lukeminen esim. ulkotuolissa auringonlämmössä on aivan ihanaa, samoin kahvikupin ääressä keittiönpöydässä tai vaikka pidemmillä matkoilla kulkuneuvoissakin, eli siis kaikkialla, sanoo lukutoukka.

  VastaaPoista
 2. Vahvaa tunnelmaa täynnä oleva kortti! Nimi "Unienvartija" on hyvä nimi kortille.

  VastaaPoista
 3. Voi, mä tulin vielä katsomaan, tykkään niin kovasti tunnelmasta. On se upea, just sellainen, mitä olen viimeaikaisissa lukemisissani kohdannut.

  VastaaPoista
 4. Ihanan mystisen salaperäinen kortti, onko vallan sudenhetkellä väsätty. Kiitos ihanista kukista, en ole tiennytkään että maa-artisokka kukkii noin kauniin kukin. Juuresta vai onko se mukula tulee hurmaavaa sosekeittoa.Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!