Kääretorttu onnistui hyvin! Vähän enempi olisin voinut laittaa puolukoita, kun niitä kerran on.
MAIJAN RUISPUOLUKKAKÄÄRETORTTU
4 munaa
1½ dl sokeria
1 3/4 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 rs Philadelfia-tuorejuustoa (200 g)
1 dl vispikermaa
1 dl rahkaa
2-3 rkl sokeria tai hunajaa
3 dl puolukoita(pakaste)
Voitele leivinpaperi juoksevalla margariinilla ohuesti. Uuni 220 ast.
Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää ruisjauhot ja leivinjauhe.Levitä pellille ja paista n. 8 min.
Kumos paistunut levy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Sekoita tuorejuusto, kerma ja rahka tasaiseksi. Lisää sokeri tai hunaja. Levitä täyte levylle ja laita päällimmäiseksi jäiset puolukat.
Rullaa paperin avulla tiiviisti.
Kääretortun voi pakastaa.
nam,nam...olis hyvää kahvin kanssa.
VastaaPoistaMinäkin tein tuota kääretorttua, hyvää oli! :)
VastaaPoistaKiitos herkullisesta ohjeesta, otin talteen.
VastaaPoistaHyvä yhdistelmä kirpakka puolukka ja ruisjauhot.
Melkein kokeiltava, niin hyvältä näyttää :)
VastaaPoistaMore Bonuses look what i found go to these guys click for source here Dolabuy Chloe
VastaaPoista