perjantai 12. syyskuuta 2014

Ja kun mikään ei onnistu

Tein viimw yönä urakalla kortteja haasteisiin ja muuten vain. Mutta mutta. Mikään ei tahtonut onnistua.


Tässä kokoelma epäonnistumisista, Vasempaan korttiin en keksinyt millään kuvan viereen koristeita tms. ja niinpä lisäsin nuo. Joutuu tuunattavaksi tai roskiin. Seuraavaan ajattelin leimata noita lentäviä ja leimasinkin, mutta tulos ei oikein näitä hyvältä, eli tuunattavaksi.
Tuo isompi juttu harmittaa tosi paljon. Tein pohjan servetistä ja siitä tuli kaunis ja herkkä. Sitten pilasin sen leimaamalla muffinsseja päälle. Ei pitäisi leimailla, kun ei osaa.

Leimasin möhläyksiä lisää. Pskis-haasteessa piti leimata kolmen paperin yli, tai jotenkin näin. Ajatus oli minullakin hyvä, mutta toteutus ei.
Liekö muilla näitä epäonnistumisia?

NYT EI KUITENKAAN MASENNUTA, VAAN YRITETÄÄN UUDELLEEN! HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

3 kommenttia:

 1. Voisiko tuon isomman muffinssi-kortin värittää? Siis nuo muffinssit. Saisiko sillai sen korjattua sellaiseksi, että ne muffinssit sulautuisivat korttiin?
  Nuo atc:t näyttävät kuvasta katsottuna hyvältä. Eikä tuo alimmainen p*skis-haasteeseen tehty korttikaan huono ole. Siinä on sitä ajan patinan tuntua!
  Voi kuule, kuinkahan monta lie epäonnistunutta minullakin on ollut ja tulee olemaan!? tuunailen atc-takin parhaillaan! Tekevälle sattuu ja ihan huipputaidemaalareillekin! Niitä epäonnistuneita vedoksia emme näe, mutta niitä on.

  VastaaPoista
 2. Voi toki ja sentään ! Täydellisiäpä hyvinkin ollaan, juu ! No eihän se millään kaikki aina onnistu, ei meillä kellään.
  Minusta nuo atc:t ovat just nappiin sellaisia, että tuunauksella tulee suorastaan hienoja, öttiäiskortti kaipaa vaikkapa jonkin lentävän lauseen elämän keveydestä. Ehkä se musta leimasinväri (muffinsit) vain on liikaa erottuva herkistä taustoista, vai mitä tuumaat ? Hyvät viikonloput ja nukuhan välillä!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon ! Voitit blogissani olevan arvonnan.
  Osoite minulla onkin jo, jos on pysynyt samana :)
  Laitan lähipäivinä postiin...

  Niin räpellykseksi meni minun P*skikseni. Ei tuo sinun kortti kyllä miltään räpellykseltä näytä...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!