maanantai 8. syyskuuta 2014

Ruispuolukkakääretorttu

Lupasi tehdä kääretortun puolukoista ja laittaa teille kuvia. Ohjeen tähän sain ME-lehdestä.



Kääretorttu onnistui hyvin! Vähän enempi olisin voinut laittaa puolukoita, kun niitä kerran on.


MAIJAN RUISPUOLUKKAKÄÄRETORTTU

4 munaa
1½ dl sokeria
1 3/4 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 rs Philadelfia-tuorejuustoa (200 g)
1 dl vispikermaa
1 dl rahkaa
2-3 rkl sokeria tai hunajaa
3 dl puolukoita(pakaste)

Voitele leivinpaperi juoksevalla margariinilla ohuesti. Uuni 220 ast.
Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää ruisjauhot ja leivinjauhe.Levitä pellille ja paista n. 8 min.
Kumos paistunut levy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Sekoita tuorejuusto, kerma ja rahka tasaiseksi. Lisää sokeri tai hunaja. Levitä täyte levylle ja laita päällimmäiseksi jäiset puolukat.
Rullaa paperin avulla tiiviisti.
Kääretortun voi pakastaa.




4 kommenttia:

  1. nam,nam...olis hyvää kahvin kanssa.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tein tuota kääretorttua, hyvää oli! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos herkullisesta ohjeesta, otin talteen.
    Hyvä yhdistelmä kirpakka puolukka ja ruisjauhot.

    VastaaPoista
  4. Melkein kokeiltava, niin hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!