maanantai 8. syyskuuta 2014

Puolukoita puolukoita

Olen kerännyt viisi sankoa puolukoita. Vähän on vielä siivoamatta. Nyt täytyy lopettaa tämä kerääminen. Mutta kun marjassa on niiiin mukavaa, kun marjoja on. Aina vain uusia mättäitä täynnä puolukoita. Ja millaisia puolukoita. Isoja, tummanpunaisia, tertussa voi olla 15 marjaa! Eikä hirvikärpäsistä tietoakaan! Teen tässä aamupäivän aikana puolukkakääretortun, siis yritän tehdä. Laitan kuvaa, jos onnistuu, voin kyllä laittaa, vaikka ei onnistukaan.

Viime yönä päivystettiin miehen kanssa vuoronperään. Minä olin hereillä 2-4 välillä. Yritin tehdä uusia kortteja, mutta kyllä oli kankeata. Sain kuitenkin yhden kortin valmiiksi asti.

Tämä kortti TJK-#37 haasteeseen.

Kiireinen viikko alkamassa. Pärjäillään kuitenkin!

5 kommenttia:

 1. Ihana tausta tässä kortissasi (katsoin lightboxissa).
  Voi hurja, minä en pääsisi sängystä ylös, jos olisin kyykkinyt viiden ämpärin verran!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!
  P.S. Älä rehki liikaa;)

  VastaaPoista
 2. Aa-puolukat on hyviä. Hieno kortti. Mukavaa leipomista,,laita kuvaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis syksyinen kortti! Puolukkametsä on parasta hyötyliikuntaa heti sienimetsän jälkeen ;-) Ei vaiskaan, en ole itse kova marjastamaan, mutta sieniä kerään kyllä. Metsässä liikkumista kumpikin :-) Todella kaunis kortti myös, ihanan syksyinen.

  VastaaPoista
 4. Meilläpäin puolukta hiukan vielä raakoja, mutta kyllä niitä kohta pääsee poimimaan. Oi että, täällä hirvikärpäsiä on ihan kamalasti. Vaikka kärpäshuppari on päällä ja kasvotkin harsontakana, aina saa illalla kerätä niitä kurjia otuksioa hiuksista.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä ehdin tehdä väärän tulkinnan tuosta kortista. Mieleen juolahtivat leskenlehdet ja varhainen kevät. Auringonkukkiahan siinä on!
  Hui!Ajatuskin hirvikärpäsistä, punkeista, hyttysistä jne. on vastenmielinen..puolukat kyllä ovat ihania. Hyvä että saat niitä talteen ilman noita inhokkeja!
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!