keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Päivystysvuorolla tehtyä

Viime yönä päivystin oman vuoroni , mies kyllä jätti omansa tekemättä. Tein muutaman kortin. Eli tein Sailan tuplahaasteen kortit valmiista kuvista, jotka sain. Kuvia en laita, koska saajan pitää ne nähdä ensin. Ja en siksikään laittaisi kuvia, koska en muistanut kuvata niitä, ennenkuin laitoin kirjekuoreen.
Tein myös yhden ihan muuten vain. Ostin taannoin Kuopiossa käydessäni kuvia, joissa on paljasta pintaa, mutta jotenkin tykkään niistä, vaikka ihan samanlainen vartalo ei itsellä olekaan.

Yön kuningatar, varattu

ps. ostin muuten Tom of Finland-postimerkkejä. Yhden aion pitää itselläni.Lähinnä laitan poscrossing-kortteihin ulkomaille, kun useat haluavat erikoismerkkejä. Eiköhän nämä ole.

5 kommenttia:

 1. Tämäkin on tosi upea kortti! Jos joutaa kuoreen, ottaisin. Onkos mulla nyt 2 sitten siellä?

  VastaaPoista
 2. P.s. Nuo postimerkit ovat todella haluttuja ulkomaillakin, joten hyvä valinta. Tokihan jotkut niistä purnaavatkin, ettei sopivaa olisi postimerkkeihin, mutta mitä pahaa niissä on? Homous? Paljas pylly? Ja patsaillahan näkyy pelit ja pensselit! Itsekin hemmottelin itseäni ja tilasin setin. Se olkoon synttärilahjani itselleni. :)

  VastaaPoista
 3. Upea kortti. Muuten, olin samassa mainostoimistossa töissä Touko Laaksosen kanssa 60-luvun alussa. Ei silloin ollut tietoakaan Tom of Finlandista tietenkään.
  On kuviakin hänestä firman juhlista.

  Kivaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Noita postimerkkejä mietin itsekin silloin kun julkaistiin. Ja kortin kuva on hieno, tykkään itsekin paljaasta pinnasta :).

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!