lauantai 6. huhtikuuta 2013

Messuilla

 Messuilla on käyty ja heti sanon, etten taida tänään tehdä silppukorttia. Olen nimittäin melko poikkinainen, suorastaan katki.Vaikkei perillä oltu kuin 4,5 t, matkoihin meni 3 t ja linja-auto oli KUUMA ja jalat olivat ihan jonkun muun. Ihmisiä oli paljon muitakin liikkeellä, välillä suorastaan tungosta.
Esillä oli paljon helmiä, korutarvikkeita yleensä, vähän samanmoisia vaatteita. Olisivat sopineet hyvin minulle, olisi saanut kaikki kilot hyvin piiloon. Lankoja oli vähän.
En ottanut kovin paljon kuvia, välillä en muistanut ollenkaan, että piti kuvata ja lopussa en enää jaksanut koko hommaa.
Antiikkia en kuvannut oikeastaan ollenkaan.

Tässä on Modo Mion tuotteita.He tekevät mm. tälläisiä nostalgisia käsintehtyjä tinakoruja, joita voi saada myös omista kuvista.Nämä oli jännittäviä lasijuttuja. Tekijänä Kiertoliike, Takapihalta taiteeksi. www.kiertoliike.fi
Kaikki tuotteet valmistetaan sulattamalla kierrätyslasista. Tässä vain pieni osa tuotteista.

Tähän en nimeä muista, mutta kyseessä on erilaisia koristejuttuja.

Tässä on kimallusta, korujuttuja.


Tässä myös koristeita.

Tässä on "uusia" vanhoja juttuja.


Tässä sitten suuret ostokseni. Vaikka mitä ihanuuksia olisi ollut tarjolla, en osannut ostaa juuri mitään.Edessä näkyy vähän vesikynä vai sivellin, jota esiteltiin Sinellin osastolla. Se näytti niin helpolta, mutta ei minulta vielä oikein sujunut.

Tämän esiliinakirjan sain alle kympillä. Täynnä hienoja esiliinoja. Esittelen sitten, kunhan olen toteuttanut jotain.(ei kannata odottaa ihan heti)

Tässä tämä päivä. 

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet saanut kokea messuilla. Meidän muksuexpossa osteltiin myös noille pienille vaikka mitä...ja poikki on tämänkin mumman jalat. Nyt otetaan jalkahoito, oloasu päälle ja nautitaan, eiköhän se taas piristykin tämä kroppa.
  Niin ja ihania tavaroita ostit.

  VastaaPoista
 2. Kyllä oletkin ollut kivoilla messuilla. Minä kävin VAIN Kuopion venemessuilla, eikä siellä ollut paljon mitään; muutama venho vain ja kauhiast ukkojen harrastekamaa, kalastusta ja muuta kummaa. TYLSÄT MESSUT !

  VastaaPoista
 3. Messut ovat ihania. Minäkin menen aina kun pääsen. Ihanaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Messut ovat mukavia käyntikohteita, mutta aina niin kaukana, ei enää jaksaa lähteä kovinkaan usein moneksi tunniksi matkalle. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!