lauantai 13. huhtikuuta 2013

100/365

Tämähän on oikeastaan juhlapäivä ja kortin pitäisi olla sitä paljon, mutta kun ei ole. Haluaisiko joku vaikka muutaman kortin, joita haluaisi tuunata? Näistä sadasta? Harjoittelun myötä pitäisi taidon kasvaa, mutta missä se taito viipyy??? Ihan kateellisena katselen Funchiksen kortteja.


13.4.2013
2 kommenttia:

  1. Hei, mitäs höperehdit ! Tässä Funchiksella mitään sen kummempaa taitoa hyppysissään !!!! Kaikilla vain oma tyylinsä ja ainakin minulla se on aika syvälle urautunut, josta tekisi mieli hypätä taiteelisempiin uriin, vaan ei se taito puussa kasva. Onhan se vähän hankala tehdä lehden rajatusta materiaalista, minusta ainakin on. Mutta nuo korttisi ovat minusta hyviä, ajankohtaisia ja ajattelemaan johdattelevia. Siitä mukavaa tämä atc, että kaikki on sallittua :) Ai niin, iiiisot onnittelut sadan rajapyykille pääsystäsi !

    VastaaPoista
  2. Tänään sunnuntaina sun 101-korttiisi olikin SS:ssa aika monta ihanaa kuvaa. Jään kiinnostuneena odottamaan, mitkä valitset. Kenties minäkin sitten illan tullen jotain....kunhan tuo lehti joutaisi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!