tiistai 9. huhtikuuta 2013

silppuja

Tein kuiten vielä kortin, vaikka eilen uhkailin, etten tee.Jos joku päivä ei silppua näy, niin se merkitsee sitä, että olen korviani myöten täynnä savon sanomia ja silppuja. Muutenkin heti kun olin kuvannut kortin, huomasin, että vene on kuin ilmassa, mutta en ruvennut parantelemaan. Joskus, kun EI ole MITÄÄN tekemistä, voisin tuunailla näitä kortteja.
Nyt odotellaan nuohoojaa. Onneksi nuohous ei enää ole sellaista, että kaikki piti peittää ja siivota rankasti vielä jälkeenpäin.Sitten lähdemme maalle, koiralla on selvästi emäntäänsä ikävä. Täytyy käydä näyttämässä ja katsomassa, miten on pärjätty käsi kipsissä.


9.4.2013

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis. Tuo urpu vain kutittaa nenää.

  VastaaPoista
 2. Valitsit ihan saman venekuvan, mitä itse aamulla katselin - jos siis kortin tekisin. Vaan enpä tee. Oikein kaunis leijuva venho neitoineen. Kyllä vene voi leijuakin, sehän on vain mielikuvituksesta kiinni, mihin vene neidon leijuttaa. Ja ilmapallorypäs leijuu mukana. Hieno ! Ymmärrän kyllä kyllääntymisesi, lehdessä ei ole niin kovin paljon päivittäin innostavaa, vaatii sitkeyttä, jos 365 kertaa jaksaa tyhjästä nyhjätä.

  VastaaPoista
 3. Kyselit kerran mikä on Atc swppi, taisin vastatakin silloin sinulle, mutta nyt selostan sitä tässä linkissä, katsothan:))

  VastaaPoista
 4. Atc- swappi, siis.(Tuli kirjoitusvirhe äsken:))

  VastaaPoista
 5. Atc- swappi, siis.(Tuli kirjoitusvirhe äsken:))

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!