torstai 17. tammikuuta 2013

Torstain toivo

Oletteko kuulleet, että eläkeläisillä kiire vain lisääntyy?Täällä on tuore esimerkki, että niin käy. Monta viikkoa on ollut sellaista rumbaa että. Oikeastaan koko vuosi.
Tämänpäiväisen kortinkin kerkesin vasta nyt saada painosta ulos.


17/365

*****
Olen saanut postiakin ainakin Tarjalta ja Jipeltä ja tänään tuli Jipen deco täytettäväksi. kiitos korttien lähettäjille!
Ei taida kiire vähentyä, kun huomasin, että paljon monenlaista on tehtävänä, innokas osallistuja kun on.Kotilaiskan haasteeseen 10 korttia, Leilan haasteet ja Aromia haaste, Jipen deco ja Tarjan decoon sivuja. 

*****
Käytiin isännän kanssa ostamassa vanhanajan patjat sänkyyn. Saa nähdä, olenko huomenna ihan pyörryksissä hyvin nukutun yön jälkeen.
Nyt alan kuitenkin kartottamaan, mihin kaikkeen olen luvannutkaan mukaan. Niin ja pitihän se käydä Sinellillä, kun siellä oli 15 % alennus, kalliiksi tuli kuitenkin.


1 kommentti:

  1. Olenpa kuullut eläkeläisten kiireistä, outo ilmiö ! Töissä ollessa ei voi olla kiireitä, kun melkein aina on oltava vaan töissä, pah ! Toivottavasti teitä ensi yönä nukuttaa niin, että hirret tärisee, siis kuorsauksesta ! Vekkuli on tämänpäiväinen korttisi. Nyt en arvannut ainuttakaan osasta. Epäilin hiukan etusivun lumimetsäkuvaa ja sutta siihen. SS voisi julistaa atc-kisan, koska silloin lehti tulee kyllä läpeensä tarkasti "luetuksi".

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!