torstai 3. tammikuuta 2013

Jo torstai

Nyt jo vuoden ensimmäinen torstai. Niin se vuosi on vain jo hyvällä alulla. Vaatimattoman yön jälkeen yritetään tätä päivää. En tiedä, mikä on vienyt yöunet. Ennen ei ollut vaikeuksia uneen pääsyssä, mutta nyt on siinäkin.

Mutta minulla on alkanut tämä vuosi muuten erinomaisesti. Voittoja rapisee postissa sieltä ja täältä. Tänään tuli Ainolta kirja L.M. Montgomery Tie eiliseen. Kiitos Aino! Voi vaihtoehtoisesti lukea hyvää kirjaa, kun ei kerran nukuta.

Tämän aamun lehdestä vanhana ristiläisenä päätin tehdä kantaa ottavan kortin . SPR ennustaa nälkäkriisiä Eurooppaan. Lehdessä ei yllätys yllätys ollutkaan paljon ruokamainoksia, mutta niistä vähistä, mitä oli, tein seuraavan kortin.


3/365

2 kommenttia:

  1. Vai nälänhätä, no voihan se joillakin.... Muuten siinä kun oli tuon creme bryleen ohje, niin teepäs sitä, se vie kielen. Herttileijaa, miten se onkin hyvää. Mulla kun ei ole sitä tohotinta pinnan sulatukseen, sen voi tehdä uunin grillivastusten alla. Kiva idea kortiksesi. Joka päivän kuvasivut olen löytänyt lehdestä. Tämän päivän lehdessä oli se hieno kuva taulusta akka ja kissa, siitä teki mieli tehdä, ehkä joskus, pitää leikata talteen.

    VastaaPoista
  2. Hei! Täällä ilmoittautuu toinen huonosti nukkuja. Kaikenlaiset ideat liitelevät korvien välissä, sitä useampi mitä myöhempi tunti. Huu-uu-uuuu... Täytyisiköhän ruveta tekemään korttihommia keskiyöstä lähtien? Hienosti olet askarrellut, unenpuute ei todellakaan näy näistä!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!