perjantai 16. marraskuuta 2012

PALKINNOT

Tässäpä tulee palkinnot arvontaani. Mietin vain, miten palkinnot jaetaan. Eli mitä kellekin. Tarjolla on kaksi askartelupalkintoa ja vaihtoehtoisesti kirja tai lankaa, siis kolme palkintoa. Antakaapa vinkkiä, miten jako onnistuisi parhaiten. Arvontahan suoritetaan, kun 5000 kävijää on täynnä. Muutama sata kävijää vielä tarvitaan. Voihan tätä mainostaakin omassa blogissa, jotta arvonta tulisi nopeammin.

9 kommenttia:

 1. Oi, onpas kivat ja hyvät palkinnot. Tarvitaankos siinä muuta järjestystä kuin että palkinnot 1-2 ovat askartelua, 3 on kirja ja 4 on lankaa ja arvalla voittajat ?? Kaikki ovat loistavaa tavaraa.

  VastaaPoista
 2. upeat palkinnot olet laittanut! samaa mieltä funchiksen kanssa...tuossahan nuo palkinnot on kuva järjestyksessä valmiina:)

  VastaaPoista
 3. Apua! Tuossahan on tuo kirja, jota en voinut tilata ja haluaisin sen. Nyt toivomaan, peukkujani pystyssä pitelemään, että voittaisin sen! ai jai... Laitan mainosta blogiini.
  voithan laittaa vaikka niin, kuin Funchis kirjoitti tai kyselyn, kuka haluaisi voittaa mitäkin, jos arpaonni suosii. Tai sit ripottelet kaikkiin tota matskua. Sellasia kisoja olen nähnyt, joissa kysytään osallistumisvaiheessa, mihin näistä palkinnoista haluat arpasi laittaa. Voit siis toki pyytää osallistujia vielä senkin kertomaan ennen arvontaa?

  VastaaPoista
 4. Hyvät on palkinnot! Ehdotukseni on, että arvontaan osallistuva kertoisi itse, haluaako käsityöaiheisen vai askarteluaiheisen palkinnon. Kivaa, saas nähä tärppääkö joskus!
  Minulla on vielä matkaa viistonniseen... mutta täytyy sitä varmaan sitten jotenkin juhlistaa, kun on sen aika...

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta! Kerakaikkiaan. Liityin oitis lukijaksikin.
  Jos onni potaisisi niin tuo kirja olisi ykköstoive ja lanka tulisi hyvänä kakkosena :O)
  Peukut pystyyn itselle ja odotellaan josko kohta kävijämärä täyttyisi!

  VastaaPoista
 6. Ihania palkintoja, kaikki kelpaisi mulle ,D Minäkin ehotan, että arvonnassa osallistuja itse sanoisi minkä palkinnon haluaa, voiton mahdollisesti osuvan kohdalleen.

  Arvontaa odottaen :)

  VastaaPoista
 7. Upeita palkintoja kaikki!
  Minäkin haluan mukaan :)

  VastaaPoista
 8. Hienot palkinnot..jospa minäkin osallistun arvontaan:)

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Mielestäni myös kaikki noista on niin ihania palkintoja että noistahan olisi vaikea valita.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!